moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() i za kraj ruža Augusta Luise - proljetna sadnja i već ima cvjetić ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga jednom ću i ja imati nešto takvo ako budem dobra:
![]() Ružica je ona koja je došla preko sedam gora i sedam dola???
ej što ti je cvijeće krasno, a ja nikako do tebe ko da si u Tunguziji doma. Kad radimo u suprotnim smjenama....
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
to ti je suptilni način da me žicaš agapantus? Netko je to već odradil za tebe ionak. Budeš došla iza godišnjeg,nadam se
|
|
![]() |
|
![]() sve me više oduševljavaju |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hana sve ti je prekrasno ali ruža....
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Te grahorice su stvarno krasne, to mi je još jedna ideja kako da druge godine sakrijem ružnu žičanu ogradu iza kuće
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nisam do sada ni znala da grahorica ima u svim bojama...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće Hana
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala cure,
Dada ima ih u svim bojama a još dvije vrste tek moraju procvasti
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Evo me konačno.....ovih dana stalno neka strka....niš ne stignem kak spada.....vidjela sam nove sličice, ali nisam stigla iskomentirati.... evo sad ću...
Kao prvo, ova je fotka fenomenalna;
![]() jako si to lijepo uslikala
![]() Augusta Luise je divna.....baš onakva kakve ja "preferiram", i preko ekrana sam nešto uvjerena da ima lijep miris. Odlična je. Kad smo već kod ruža, imala si i jednu lijepu mladu ružicu Akvarel (ako se dobro sjećam), kako je ona, dal će cvast ove sezone?
Lijepe su ti i ove grahorice....kad ih gledam nešto me na slikama podsjećaju na perunike....super....
A za ono "nešto malo novosti", agapantus i šarenolisna sobna biljka meni nepoznatog imena su odlični, a za onaj drugi dio "novosti", nema na čemu (i drugi put, ako bude nečeg interesantnog) bilo mi je zadovoljstvo ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve cvijeće je jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
grahorica je tako lijepa, nježna čak bih rekla profinjena...supeer
|
|
![]() |
|
hvala Stefkaja i Bromelija! Jedva čekam da procvatu sve grahorice
|
|
![]() |
|
Flavija imaš pravo,Augusta prekrasno miriši a Akvarel je još mala i ne bude cvala ove godine
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako imaš krasne grahorice, moja (tvoja) već je davno ocvala, već sam skupila sjemenke
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |