Cvitino cvice |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure, sva sam
![]() ![]() Je, Tweety, zid je radija meštar, odnosno radi ga (i sama znaš koliko to već traje), ali jednog dana ...bit će i gotov.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imaš prekrasno cvijeće!!! Hvala što si to podijelila s nama
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Sad su mi neke stvari puno jasnije... Ja se mislin di je oni lipo krajolik i pogled, i nikako se sitit.. ne bi me bilo briga da nisan bila gori dvi godine svaki dan... Fenomenalno cvice, a za oni zid mi je vilica bila do poda... Ne mogu sebi doc, pretpostavljan da je ono radija mestar:) Zna se na koga mislin, pohvale na entu potenciju!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
zid je super...ako više ne budete imali šta zidati kod sebe možete nastaviti kod mene
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
To ti je pametna ideja, ovako je zid savršen, "kao ruševina" i još u Solinu, pa sse baš uklapa. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Mužu je srce ko avion od pustih pohvala zida. Ja ga nagovaram da ga ostavimo malo ovako neurednog, kao ruševina, ipak smo u najstarijem mistu.
Bergenija, ovo ti je Solin.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
cvita ovo u tebe je nešto predivno, zaista, od kamenih zidova stepeništa pa sve do cvijeća, nadam se da sada kad si na odmoru će biti još slikica!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno, skale kak veliš divne a zid bi ja ostavila takav kakav je (osim ako nije zaštita od pogleda, susjeda i sl. )
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Slažem se s Lantanom...sve je prekrasno i čekamo nove slike.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Cvita, posebno onaj zid s detaljima, a kako ti je trava zelena, meni je u posljednjih 10 dana izgorilo 50 % iako prskam svaki dan, cvijeće ti je raznoliko i lijepo, vidim da ti se ulovio biserak, baš mi je drago. Slikaj nam još malo ovo tvoje cvjetno carstvo.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo cvijeće, ali kamene stepenice i detalji obaraju s nogu!
Odaj nam molim te, gdje se nalazi ova silna ljepota!?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() A, evo skale i nedovršeni zid (ko zna kad će se završiti, ali meni je ovako efektniji)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima! Zidovi i skale dignuti su od starih srušenih suhozida i sve ih radimo sami, (muž, sinovi i moja malenkost).
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
aj budi drg i slikaj stepenice,imam osječaj da su prekrasne
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Što ti je to - nekakav zid sa "prozorčićima" ?
Sve ti je krasno, ali ove biljčice u kamenu su me se posebno dojmile |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sad ko da sam stvarno na mediteranu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |