Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 133> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogu li i ja vidjeti tvoju web stranicu Dudice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Super, baš me zanima...Iako, kao što rekoh, trenutno sam u besparici...školujem dva studenta, pa mi je frka...jedino je ministar Šuker u većoj gabuli.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Duda, sve ti je nekako živo i zeleno i šareno, ko da ti biljke bolje podnose vrućinu nego moje. Sad kad padne sunce i zalijem još nekako, ali preko dana ....
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nemam gliciniju, pa ti na žalost ne znam reći. Baš mi se svidjelo kako ti je napravila hlad, a mogu si misliti kako je lijepo kad procvijeta. Ona spika oko ljetovanja kod Latane...možemo mi i kod tebe, i kod tebe je jako lijepo. Osobno, više volim mirna mjesta i plaže. Tko zna, možda od te naše zezancije stvarno nešto ispadne.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Dudaaaaaaaaaaa i ja bi 1 gliciniju
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Koliko je stara ova tvoja glicinija?
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ona ti je u stvari u hladu..zaljevam je svaki dan..1x tjedno gnojim..imala sam još jednu ali bio ih je napo c.pauk orezala sam oba dve ali .. druga se nije oporavila..mislim da kombinacija ovog našeg vjetra(jugo,maestral)i jarkog sunca njima baš i ne paše ali ovdje ispod krova joj je super..MM kaže da ja stalno hoću biti ko balkoni u Švici..
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna ti je sulfrinija, da li je to zato što je u hladu ispod terase, kod mene slabo cvjeta (ili ne zaljevam dobro)?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Sve je lijepo, ali plumbago i budleja dominiraju svojim bojama.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vrtila sam amo, tamo... pa ne znam što reći. Sve je lijepo osim što pola nemam pojma kako se zove!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
korijenko..budleju imam svijetlo rozu kakva je uobičajena i ovu tamnu oba dve mirišu krasno još su male...gđa Mira iz rasadnika gdje kupujem cvijeće mi je rekla da će imati bijelu i žutu ..jako se veselim jer mi se zaista sviđaju (sam neznam kamo ću posaditi)..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ok ..režem ju danas
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma znaš već obožavam ovo tvoje plavetnilo - prekrasno je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |