Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 32> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislila sam u nedjelju doći ali idemo na more pa se vidimo uskoro. Lijep pozdrav-----------moram se Br. prošetati po toj šumi da nađem i ja drvo akacije i još koji cvijetić
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pokušavam ti se zahvaliti
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala cure, kat rea nešto sam pobrkala, dakle na jesen ide u teglu, jer sam ga stavila u vrt, ali nije problem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Još fale patkice i labudovi i eto prava mala bajka, (princa i princezu da ne spominjen, oni su uvik tu).
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej Triška, pa ja ovo tek sada vidim, prekrasno.....jezerce već sada super izgleda a mostić je famozan. Sve pohvale TM, jer realizacija je nesumnjivo njegova, a ideja ..... e to već nisam sigurna
![]() Ono cvijeće crvenih listova je irezina - sobno cvijeće. Može ti ostati vani do hladnoća, ali ga poslije moraš maknuti. Ja ga imam u tegli, ali je vani skoro do svih svetih, odnosno prije mraza pospremam u kuću.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje, svih vas volim i zahvaljujem na lijepim riječima. Sutra opet gibam gore sa punim bunkerom kamenja, da se završi okoliš, jer još se vidi najlon na nekim mjestima.
Moja niho svi smo stajali na mostu, s mm bilo je tu preko 400 kg, dođi isprobat ćeš ga.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Triša, svaka čast svima, lijepo jezerce i mali mostić, kao iz priručnika o vodenim vrtovima.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga moja, danas sam i ja prošetala pokraj tvog jezerca i moram ti reći da je jako, jako lijepo...Naravno, pohvala i za vaše vrijedne ruke...ponekad me posramite, kad vidim kako ste puni enrgije, ti i tvoj muž. Bravo!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Samo gledam i divim se........................
Što sve čovjek može napraviti da bi si učinio život ljepšim..............
Svaka čast vrijednim rukama !
![]() |
|
![]() |
|
Ej Triša samo me zanima da li je tm prešao preko njega onom svojom punom snagom a ko je onda za mene nema problema -hahahahahaha
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa sad sam tek skužila da si jezerce radila samo zato da negdje staviš mostić .
Šalim se, ispalo je krasno i jezerce i mostič PS Traže radnike za izgradnju Pelješkog mosta |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Fenomenalno!!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prva liga
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Most je ispao savrseno!
I mi bi rado most stavili preko naseg jezera ali je ogromno pa nam je to samo san.
Treba li slati sto sarana za tvoje jezerce
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imat ću i ja jezerce i mostić, samo di da ga zguram
![]() Mostić je fenomenalan ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uuuu bas je divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koliki napredak,mostić je fantastičan!
|
|
![]() |
|
More, gorje, more, gorje, stalno se smjenjuje moje staniše, a povremeno svratim i u Rijeku,
Kako smo od nedjelje do utorka biti u gorskoj vikendici i radili na jezercu evo nekoliko slikica da ne zaboravim Ovo je drvo akacije za budući mostić došlo iz obližnje šume Most u izradi, djelomično složen - na stolu Zgotovljena je već i ograda Postavljen na najuži dio jezerca - stoji savršeno - ne mrda - težak je U konačnici izgleda ovako, svi smo preko njega prošetali |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |