Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 370> |
Korisnik | |||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Opet sve pogledano nadivila sam se jer obožavam more-valove-itd
![]() |
|||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
E drage moje voljela bi ja da kako kaže Duda napravimo
vikend na moru nazvan"otočna cvijetna đita" ![]() Malo bi obišli Dudu i Otok i eto krstarenja po Jadranu. Mimar ma nije problem zaljevati, ali je lijepo kad znaš da će barem jednom netko to uraditi umjesto tebe. Dzo stvarno si romantična, ja se nisam rasplakala kao Niho, ali voljela bi da jednom dođeš, pa da sjednemo uz kavicu. Iris, Stefkaja i svima vama jedan morski ![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Ej Duda baš si mi nešto na pameti, čekam da malo zahladi pa da idem peglati, sutra smjena, a ja se dopisujem po forumu, a brdo lancuna ispred mene, ma bolje sad nego ujutro, malo je počelo puhati, a opet mi se nekako neda, daj mi malo podstreka, kako je kod tebe?
|
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
||
pa čuj kaj se tiče vremena grozno vruće čak sam danas upalila klimu koju mrzim..ima gostiju ali vidim da nema onog strašnog muvinga sve se sam šeću sa sladoledima..nekako je jako mirno osim mojih gostiju slovenaca koji mi piju krv sa lupanjem vrata..ja sam imala smijenu svih 5 apartmana pa sam odlučila svu posteljinu dati u vešeraj(kad sve proračunam silne vešmašine,struju,deterđent,moj rad po ovoj vrućini,pun jenje crne jame)i došlo me je 120kn po ap.ali ja slobodna i cijeli dan sa mojom Lavandom ..nekad čovjek mora malkice i računat
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Imaš pravio i ja dajem u praonicu, ali ovaj put sam sama prala kao da će se samo ispeglati, ma samo 4 komada i idem spavati.
![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
||
Nikad nisam komentirala tvoje vrtove, a pogledala sam ih milijun puta. Svaki put hoću nešto komentirati, a onda stanem,jer ne znam odakle bi počela: od cvijeća, kamena, pogleda, boja, ili...Jednostavno nemam riječi kojom bih se izrazila o ovoj ljepoti na tvojim slikama.
Zato samo mučin i uživan!
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
ja ti Lantana sama u globalu perem ali kad imam više onda se ne isplati...nisam oka zaklopila nikako zaspati..sad pijem kavicu cvrčki su pojačali pjevanje(ni ne gase se po noći)lijepo je mirno Kornati se krasno vide..MM još spava opet pijem kavicu sama ža mi ga budit..Lave je sve poze promijenila noćas na krevetu bojala sam joj se otvorit prozor ak puhne burin ravno bi na nju(od burina niti trc)..zalila sam vrt i sad prčkam po kompu..danas imam jednu smijenu,malu ću dati tati na čuvanje..
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Cvita imaš pravo. Ili mučati i uživati ili kao ja ponavljati uvijek isto.
Lantana - prekrasno. Sve! |
|||
![]() |
|||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Lantana,jednog dana cemo je popiti(kafu),hvala ti najljepsa!!
![]() ![]() |
|||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
||
A nećete bez mene i Triše ma nema šanse pa makar plovili dva dana. Ovakva žena kao Lantana se ne propusta iz ruku. Hvala ti još jednom iz sveg srca .lantana ![]() |
|||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||
![]() |
|||
||
Fala ti Cvita na lipin ričima. Bila sam ja i u tvom vrtu i sve me je oduševilo i cvijeće i trava i zid i skaline, mora da imamo neku zajedničku žicu ![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Baka idem sad u tvoj vrt jer sam na brzinu vidjela da ima novih slika, i baš ću ih s guštom pogledati. |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
||
Dzo i Niho za vas dvije malo friških slika (dok ne dođete vidjeti u živo). Danas puše bura, sunce je jako, nebo bistro, plavo...
Gladiole u društvu tigrovog cvijeta ![]() ![]() Jedna, ali vrijedna gladiola ![]() Rudbeckie ![]() Latice im se proziraju na suncu ![]() Slak se vinu u nebo (nikako da uslikam cvijet) ![]() Čuvarkuća kao da je neki koralj na ovom blještavom suncu ![]() Jedna čipkasta lantana ![]() Procvala i moja crvena bugenvilia ![]() ![]() Stara se cijela razbarušila ![]() ![]() Cikasica s novim listovima ![]() Kraljica za kraj ![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
A što reći, krasno, prekrasno
Imaš li osim ljubičaste i crvene bugenvilije i u drugim bojama?
Vidjela sam neki dan zlatnu (tako kažu vlasnici), ali me nije oduševila, više mi liči na ovu uobičajenu kad se posuši.
|
|||
![]() |
|||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
||
draga moja ova tvoja bugenvilija me bacila u trans
![]() a onda cikasica, lantana pa ogromna bugenvilija ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
||
Hvala ti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|||
![]() |
|||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
||
Ne znam šta reči,kao što sam več nekom napisala (možda tebi
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
||
predivno, od ove ljepote ostajem bez daha, neznam šta posebno izdvojiti, bugenvilija i lantane prekrasne..Lantana stvarno svaka čast, kad gledam tvoj vrt, more i cvijeće plakala bih od ljepote..
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |