natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam mile moje...zaista sam se odomorila i imala vremena i navalu ideja...
a prijateljica...ona je oduševljena... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Hvala ti za ideju...baš sam mislila raditi nešto u lavanda boji...super kutijice!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drago mi je da ti se sviđaju i da sam ti bila inspiracija...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nataša, jako simpatičan komplet...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Vidim da si doooooobro napunila baterije jer su ovi radovi jako lijepi i maštoviti, kako si pažljiva prema svojoj prijateljici, sigurno će ti biti zahvalna za ove unikatiće!
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hej na prvoj slici izgleda kao da je kompletić plav, ali baš ni ne smeta (hajd brzo jedan u plavoj varijanti :)...... ideja sa "gore-dole" motivima je baš super, ali nedostaje da nam ispričaš o oduševljenju prijateljice poklonom
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nato jako lijepi radovi,kombinacija boja i urednost odlicni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasan komplet od meni savršene salvetice, baš si mi dala ideju za nešto što upravo radim isto za jednu prijateljicu a nisam ništa napravila valjda već dva mjeseca, ljeto pa se nema vremena... nemam vremena čak niti ovdje poviriti na ovaj forum, nažalost...
Tvoja kombinacija mi se baš sviđa...prijateljica sigurno prezadovoljna!
|
|
![]() |
|
kolegic aje bila skroz oduševljena...osim što je ljubičasto njena omiljena boja, još je tu i namjena ovih kutijica...samo je gledala, okretala, ogledavala, govorila, joj, pa kako si se to sjetila... sve u svemu, jedva čeka da to počne koristiti |
|
|
|
![]() |
|
a, sada još malo rezultata moje inspiracije uslijed odmaranja kod mame...
malena drvena škrinjica... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Baš je onako che - che, romantična...
![]() |
|
![]() |
|
hvala, i meni je baš nekakko sjela....iako, ruku na srce, malo je kićasta...prešarena, ali...eto, imaneku svoju draž..
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nataša izgleda da se o ukusima zaista ne treba razgovarati, jer ....
Meni je ova kutijica preslatka!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Nadam se da je komplet za salon za nokte bio pun pogodak. Vidim da boravak u Bj. na tebe povoljno djeluje.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Budući je danas tvoj dan želim ti puno stvorenih krila, djela, te osobnih želja koje si želiš!
Daljnje želje uputite na ovu temu: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3608 |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna,motiv je predivan
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
Bjelovar inspirativno djeluje na tebe,a sada imaš zaslužen odmor ili nam spremaš iznenađenje |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |