Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 165> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo je prošetati tvojim vrtom. Sve mi se sviđa ali ona pelargonija je nešto zanimljivo, nikad ne bih pogodila da je to to! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Genijalno je sve kod tebe ne mogu ništa izdajati
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam svoj vrt polila, krenula kod tebe, vidim i na tvojim slikama guma za polijevanje proviruje među cvijećem.
A cvijeće - prelijepo kao i uvijek
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Aaa, sad kad sam malo bolje pogledala sliku vidjela sam da su u teglama, na prvi pogled mi se učinilo kao da su u zemlji...pa sam zato pitala onu "nebulozu"...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ma nema problema shvatila sam da si se zeznula ![]() možeš virnuti ako tjera listiće onda možeš skinuti najlon ali nemoj još držati na ful suncu |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Drage moje...."bobice" se zovu ARUM ITALICUM
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovdje uživam baš ono što se kaže kod mene ćejfim krasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
baka, niho, hoya, blanka c., gioia, dada28 zahvaljujem na pohvalama za moje cvijetiće--
![]() -čim uhvatim vremena stavljam nove slikice, a da se pohvalim sin mi kupio bzgenviliju, mala je ali narasti će |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Je l' spremaš sjemenke?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
sve što sam vidjela je predivno..... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,to znam.Ma tamo je kod one šupe na polici,u hladu.Tamo je rasadnik
![]() Ovako,preko vrečice ok izgleda,zelena je
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sad tek vidim da sam te"preimenovala" u Bergeniu(i to sam krivo napisala)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Bromelija draga, ja tek sad djelomično prošetala tvojim carstvom.
Predivno! P.S. Nikak mi ni jasno da sam to tek sad učinila!!! ![]() |
|
![]() |
|
ispričavam se flavija što ti nisam odmah odgovorila agapantuse iliti afričke ljiljane držim u teglama, a preko zime u negrijanoj prostoriji
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me nazad, zaboravila sam ti pohvaliti koprive. Predivna kombinacija.
A za kraj ostavila sam komentar - pesek - predivan je.
|
|
|
|
![]() |
|
za te bobice neznam kako se zovu ali u proljeće izgledaju kao kale list, a i cvijet je sličan samo zelen- poslije se list osoši i ostaju ove bobice koje su mi ljepše od zelenila samo kažu da su otrovne
![]() andrea01- bolje ikad nego nikad (šala) ništa nisi propustila još uvijek stigneš pregledati ![]() |
|
![]() |
|
Od moje zadnje posjete favoriti na tvojim sličicama su cleome i adam sa cvijetom.
|
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ove bobice stvarno izgledaju privlačno, baš krasan cvjetić
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno...sve je rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
Ovo sam ti vidjela kod horti na zadnjim slikama, ali sam naravno zaboravila ime. Baš je lijepo:
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |