Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je prekrasno ali one fuksije su mi savršene,moje su bile isto tako lijepe a sad su mi jednu napali crveni pauci!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ma
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slavonko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Hvala svima vama,da ne nabrajam svakoga posebno.
Konačno sam uhvatila malo vremena da vidim što ima novoga.Drago mi je da vam se sviđa moje cvijeće i svima šaljem veliku
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Otok ja se bebici nadam svaki dan,termin je 31.7 ali blage trudove imam već par dana.Ovih dana će sigurno biti.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
nemam puno slikica,dosta toga je već ocvalo dok sam se ja sjetila uslikati
kana
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
dalija
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
konačno će i pasiflora cvjetati
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš mi se sviđa ova žuta kana.
Mislim da ju imam i ja ,još mi nije cvijetala. |
|
![]() |
|
ovo nemam pojma što je
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Štefice.Boja mi je prekrasna,sve su mi kane crvene tako da kad je žuta procvala iznenadila sam se,mislila sam da je istrunula i da će biti crvene boje kao i ostale kane.Patuljasta je i iduće godine planiram nabaviti i visoku.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kaktus
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
čuvarkuće
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
zadnja gladiola koja cvjeta,bilo ih je u svim bojama ali nemam slika
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Hvala Bako.I meni je posebna,boja je još ljepša uživo.Led ju je prije cvjetanja oštetio ali brzo se oporavila.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepo, kana je prekrasna
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Joj sve ti je prekrasno... A fuksija favorit
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tigrasti ljiljan je prekrasan, moj favorit među ljiljanima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |