Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 49> |
Korisnik | |
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obožavan šarenilo tvog vrta! Cviće ti je vedro i veselo baš kao i ti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala Otok...i ja sam baš zadovoljna ove godine...očito je mom vrtu prijalo kišno proljeće
na žalost trava sad već žuti ali cvijeće je još lijepo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek lijepi vrt, baš se rascvjetalo
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala Mamaa
liatrise sam posijala prošle godine...SilveK mi je poslala sjeme i vidi ih...i mene su oduševili
![]() ako hoćeš sjemena reci pa da sakupim
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe zaista sve u cviječu...mora da je užitak usred njega popiti kavicu...mene su se dopali posebno liatrisi i to zato šta su moji bili nikakvi...tvoji su zaista veliki i prekrasni
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
hvala rose i blanka
![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Sve je lijepo... |
|
![]() |
|
![]() ![]() i to je to....nema više
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo iris sve za 5
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure...svima Tweety ovaj put ima i jedan kaktus za tebe
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris cvijeće ti je prekrasno!!!
Vidim da je jaaaako raznoliko što mi se posebno sviđa...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno i šareno! Dalija je
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Šareno, veselo, prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaki cvjetic mi se svidja,ne mogu nista izdvojiti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |