moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 35> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma prava si majstorica i za cvijeće i za fotografiju, stvarno je ovo kutak za opuštanje.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čega sve nemaš! Najviše mi se sviđa to što imaš užasno puno, različitog cvjeća a sve smišljeno, jedno ide uz drugo... ma predivno!
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ona hrpa cosmosa je toliko efektna, divno izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nagledala sam se ove ljepote
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Mimar vrt je savrsen i uvek volim da svratim
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
GIO, hoces iskreno,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Uh lijepog li kutka za opustanje
![]() ![]() ![]() Da li ce biti dozvoljeno slikavanje ove ljepote
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bas sam uzivala gledajuci ove slike
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Semenke sigurno dobijas a i za mamu cemo naci nesto
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Uživala sam u tvome kutku, zaista je prelijep!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vidim da je šetnja tvojim vrtom za sve nas jedna psiho terapija i jako se dobro opustimo i relaksiramo. Kod Zvrka idem u šetnju Engleskom da ljepše počnem dan a kod tebe moram navraćati popodne na siestu i uživati.
Čega sve nemaš
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Baka, hvala
![]() ![]() Moj je vrt s jednom dozom nostalgije (ko i ja
![]() Juce smo MM i ja razgovarali da cemo morati izmeniti vrt i orijentisati se na travnjak i grmove jer je preporuka neurohir. da smanjim poslove koji opterecuju kicmu
![]() ![]() ![]() Jutros sam ustala u 3h, zalila ga, prosetala, popila u paviljonu prvi, ranojutarnji Jacobs i jos jednom uslikala pogled sa terase na taj deo koji ce pretrpeti najvece izmene...
![]() ![]() ![]() ![]() on je svake godine jako krupan i ima po najmanje 6 cvetova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ufff...zar bas morate...kako si ovo lijepo opisala..starinske vrtove...odoh sad po palome
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tako prekrasno!!! Pa zar nema drugog rješenja, ne postoji netko tko bi ti mogao pomagati da ne moraš izmijeniti ovu ljepotu??? Moji susjedi si plate da jedna žena ponekad dođe i malo sredi vrt, a nije skupo tako nekog unajmiti.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
nemam riječi, pa nek ti ostave ruže i trajnice oko njih bar nema previše posla kad se smjeste osim zalijevanja, a tu ti nek pomognu. Aj drži se
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mimar, oduševljena sam, prekrasno je i baš kao što i sama kažeš - vrt s dušom
(pričica o vrtu koju si napisala baš je dirljiva - ne daj se) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mimar jako lijepo si opisala mirise svoga vrta, a drugi dio priče me skoro rasplakao!!!
Pokušaj pronaći neko drugo rješenje prije nego si uskratiš ovu ljepotu...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mimar... Istina - tvoj je vrt mali raj!! I ja sam odrasla uz baku (mama i tata gastarbajteri, sa 6 mjeseci me ostavili baki) pa razumijem o cemu pricas, iako sam ja mamu i tatu imala.. Tamo daleko. Nadam se da će cijela obitelj naći načina da svojoj predivnoj mami i supruzi ne uskrati ovu ljepotu. Malo muž, malo sin, malo kćer... I ti koja ih usmjeravaš - i neka vam tako u vrtu ostane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Devojko draga, zato mi znamo da pruzimo ono sto nismo dobile (otac me nije video 30god a moju decu ni jednom, cak je odbio da nas vidi kada smo ga konacno pronasli i otisli u Bugarsku, gde trenutno zivi, tako da za mene vise nije medju zivima). Ja sam sama odgajala svoju decu, bez icije pomoci (sad ce MM reci ... "A ja?!"
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |