|
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
![]() sada nešto od mojih pejzaža |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
hvala vam što ste pogledale moje radove , i napisale pohvale , od danas (na god. odmoru sam)pogledati ću sve vaše radove i malo više napisati komentara možda potražiti savjet i objašnjenje , jer ja tako doživljavam forum.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Nado ovo je premašilo moja očekivanja oslikavanja svile!!!!
Moram opet ponoviti, zaista si pravi umjetnik, i kako reče Primavera sve što dotakneš pretvaraš u umjetničko djelo.
A danas je takvih ljudi malo i teško ih je pronaći, stoga sam sretna što si na forumu, i što nam dijeliš savjete...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Nada, hvala ti na odgovoru. Ja tek razmišljam o slikanju na svili. Za sada su to još samo želje, ali možda se odlučim. Čini mi se da je za početak to dosta skupi "sport", a kamo kasnije sa radovima?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() |
nado-m sve što imam reći jeprekrassnnnnooo, zaista to od srca mislim. Voljela bih da sam bliže tebi.......
|
|
![]() |
|
![]() |
Za Anđelku, vrlo rado ću reći nešto o oslikavanju svile(marama)Svila mora piti čvrsto razapeta na okvir, a okvir su drvene letvice spojene sa vijcima koje po poterbi možemo premjastiti u već pripremljene rupice ovisno o veličini marame.Maramu na okvir učvrstim koncem"opšijem", iako ima i originalnih okvira za kupiti gdje se svila fiksira sitnim "špenadlima"čavlićima.Ja sada opisujem kako ja radim.Koriste se boje i konture za svilu što se kupuje u dućanima sa ostalim slikarskim priborom.Ako želiš naslikati neki motiv , cvijet i sl. , oslikaš prvo sa kontur pastom i ostaviš da se osuši, a zatim unutrašnjost motiva popuniš bojama , nikad nemoj kistom baš do same konture, jer će se boja i sama razliti sve do ruba.Ja najviše radim na mokroj svili jer se tada boje mnogo bolje razliju i stvore lijepe i neponovljive nijanse.Ako radimo apstraktni motiv što je za poćetnike puno jednostavnije, namoći svilu i stavljaj boje po svojoj volji ućinak je uvijek neponovljiv.Ako te još nešto zanima pitaj , ili još bolje , od sutra sam na god. ako nisi daleko dođi da napravimo malu kućnu radionicu.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
dobro došla nado i na ovaj dio foruma, i...iznimno mi je drago što vas znam uživo i što sam svu ovu ljepotu imala prigode vidjeti i van kako ste ih vi nazvali amaterskih fotografija...iako amaterske, one su ipak dočarale ljepotu koja nastaje pod vašim prstima...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Jao Nado, radovi su predivni. Prava si umjetnica. Reci, jel komplicirano raditi ove marame. Ako može, molim te daj malo objasni tehniku. Zainteresirana sam za to.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
nado ja se ne mogu nadivit ovim tvojim umijetnickim djelima,sve redom mi je predivno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() što je za mene jako lijepi doživljaj i jedva čekam iduću |
|
![]() |
|
![]() |
![]() i mjesto za druženje nakonrazgledavanja izložbe |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
nado oduševljena sam...ovo prepreprelijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ovo je nešto od mojih radova , fotografije su amaterske alimislim da se može dobiti donekle dobar dojam o radovima
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |