|
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
draga nado, ne znam koliko puta sam pogledala tvoje radove. stalno bi se vraćala na početak i gledala i gledala. nemaš pojma koliko su mi se svidili tvoji radovi. slike su savršene! baš po mome guštu. imaš li još koju sliku od marama? baš bi volila vidit.
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() |
Moja Nado-m , prekrasne slike smještene u dobre rame .....puno slika, puno rama,puno novaca, e sad me zanima da li to i prodaješ i da li si vratila uloženo. Možda pitam previše, ali me
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
brani, neznam koliko smo daleko i dali je baš nemoguće vidjeti se i razmijeniti iskustva, u svakom slučaju hvala na lijepim riječima tebi, i svima koji su komentirali.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() |
nadi-m prekrasno, zaista i iskreno to mislim
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
[IMG]http://www.imagesforme.com/out.php/i611630_PA160052.JPG" />
ovoliko slika sam postavila zato što sam konačno naučila to uraditi sama, za sada toliko slijedi slikanje. Neki detalji i slike su sa izložbe kao što se vidi u pozadini |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |