Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 44> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,samo tako nastavi
|
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Jako lijepi radovi! Puno mi se sviđa. Narukvica sa trokutićima je prekrasna! Kad sam vidio prvo sam mislio koji je to kamen. Super je napravljeno!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
na sve šta ima veze s morem odmah mi zapne oko...a na ovoj narukvici mi je ostao jakoooooooooooooooooo dugo...majko moja...iz tvojih ruku i mali morski vali se kotrljaju i kapljice slane pršte....
ovo mi je jedan od najljepših komada nakita šta sam vidjela...
ah, more moje...
primavero
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
primavero pa kad mi daješ inspiraciju...
![]() morala sam je još jednom doći vidjeti...more u malom...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gle Primavera, da ne ispadnem zločesta, ali ti već cijela 4 dana nisi stavila novi rad??? Šta je tome reći???
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće drago, fala kaj pitaš i potičeš me, ali imala sam malu ludnicu s registracijom auta (da nejdem u detalje)
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
primavera s nestrpljenjem iscekujemo slikice novih radova,a do tada,ja se iznova divim vec postavljenim
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Obećano...ispunjeno... danas predstavljam sve same poklone dragim osobama...
Rodjendanski komplet za jednu pretoplu i dragu meksičku prijateljicu imenom Gabriela...dugo putovanje do Meksika makar za moj nakit... samo igranje raznovrsnim perlicama i špagicama u boji...
![]() Takodjer poklon za rodjendan, ovoga puta za moju dugogodišnju (huhuhu godinica) prijateljicu i krsnu kumu moje Tajane... sve izmodelirano iz polimerne gline, a uzorak radjen u tzv. mokume gane tehnici koju sam već ranije opisivala...
![]() Dašak Egipta...nije baš pravi poklon, ali s obzirom da se radilo o dobroj prijateljici mog brata računala sam samo materijal, tako da je jednim dijelom ipak poklon... centralni privjesak, naušnice i sitni plavi stupići su rukom modelirani iz polimerne gline, ostalo su fine češke perlice...
![]() A ovo su sitnice radjene za meni najdražu osobu... moju kćer koja obožava zeleno... uglavnom perlice, a križić u osnovi žica s poludragim kamenom malahitom u obliku tzv. čipsa...
![]() ... takodjer za moju kćer, trebala je neke naušnice uz novu košulju, pa sam se malo igrala žicom i perlicama, te metalnim gotovim visuljcima...
![]() i takodjer za nju za neku svečanu prigodu u banci gdje radi, same perlice i fest na brzinu radjeno...
![]() Božićni poklon za moju najdražu frizerku s kojom se družim već preko 30 godina (ajme mene....) . Kompletan broš napravljen iz polimerne gline uz pomoć tehnike transfera...
![]() Isti motiv Majke Božje Trsatske, takodjer iz polimerne gline, uz dodatak ručno radjenih perlica nešto od bakrene žice, a ostalo isto iz polimerne gline i malo zlatnih i bakrenih listića... Poklon za moju dragu kumu uz njezin 60. rodjendan...
![]() Nadam se da vam nije previše u ovim vrućim danima...
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastičan rodendanski poklon a i ostali radovi zasluzuju veliku pohvalu!
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
primavera,o primavera šta da ti kažem nego
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uopće ne znam šta da komentiram?!?!?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga primavera, što da kažem? |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Primavera uživala sam gledati tvoj nakit.
Ne bih htjela izdvajati ništa jer je sve zaista pre,pre, pre krasno....
Ali ipak kompleti za tvoju kćerku se nemjerivi sa ostalim radovima.
I da, kažeš žica ti ne ide???
Intersira me kako će izgledati nakit kada se naučiš sa žicom raditi
![]() One naušnice su mi ipak najbolje!!!
|
|
![]() |
|
Drage moje Rose, Brani, Izzy, More, Anđelka, Proljeće, za ovako krasne komentare i zato jer ste tako dobre i vjerne posjetiteljice mojih galerija šaljem vam dio mog srca i puuuuno čokolade
![]() Draga Izzy, obožavam tvoje komentare ![]() ![]() ![]() Eto, ti meni prst, a ja uze cijelu ruku do ramena i verglam i verglam
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |