OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas me je obradovao vrtni hibiskus
jutros su još bili samo pupoljci
![]() a popodne se krasno rascvao
![]() i baš mi je lijepo isplazio jezik, kao da se ruga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Odvno me nije bilou tvom vrtu, pa me povukla zelja za mediteranskim ugodjajem i evo me danas nedjeljnoj setnji kroz tvoj vrt.
Odusevljena sam tvojim prekrasnim cvijecem. Sada sam 1. puta vidjela kako cvjeta palma. Prekrasne su ti bugenvilije, hibi, monardae, narocito ona crvena, lantane. Jako mi se svidjaju tvoji vrtni hibiji. Sve u svemu,izgleda sve savrseno i lijepo uredjeno. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ovaj vrtni hibiscus je super, jako lijepo
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasan je!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je, posebno budleja.Kak ona šarenolisa pelargonija?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo Hana, šarenolisna pelargonija, dobro se drži
![]() |
|
![]() |
|
U dosta forumskih vrtova vidjela sam cleomu ili paukov cvijet. Ova biljčica je za mene nova i baš me je oduševila, tako je egzotična, elegantna i nekako nježna (usprkos bodljama na stabljici) sa prašnicima koji doista liče na paukove noge.
Hvala Lantana na sjemenkama. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
super je pelargonija- hvala za foto
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me na otoku u tvoj vrt. ne znam odakle bi počela, jer sve što pokažeš nekako mi je posebno. Kad se sjetim kako kod tebe peče sunce, mislim na to kako satima zaljevaš, ali ujutro kad skokneš u vrt, srce ti je sigurno ogromno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok nemoj ništa zahvaljivati, ovako stoje stvari, ja tebi pošaljem sjeme kod tebe sve procvijeta, ja posijem, ni stabljike, a kamoli cvijeta.
Krasne su cleome ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I tu gdje sunce prži a bura nosi sol, uz veliku ljubav prema cvijeću stalno nešto cvjeta, stalno je šareno i mirisno, .......a more bistro i čisto ..... ha, šta velite jel bolji slogan od slogana ministra Bajsa. Jedino je na prvom mjestu otočko cvijeće i hortikultura
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ili još bolje kat. rea za ministra turizma, a OTOK za savjetnicu i hortikulturno uređenje!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće. Cleome su mi posebne
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Drage moje, kako ste vi dobre gošće, dođete, prošetate, ništa ne pogazite i još pohvalite. Ja ću se uobraziti.
Jučer mi je sin rekao -mama još ti nikad vrt nije bio ovako lijep, srce mi je malo ubrzano zakucalo. Hvala vam svima, šaljem vam velike puse. Lantana, sada mi je skoro žao što je tvoje cvijeće kod mene uspjelo, a kod tebe nije. Što da ti kažem - sada ću ja skupljati sjemenke, pa poslati tebi. A da ni meni baš sve ne uspije - i to je točno. Koliko sam puta pokušala uzgojiti noćnu frajlu, to valjda svakom uspije, pa ništa. Ali je gospodična sasvim lijepo narasla s vanjske strane zida, na pločniku u betonu i baš kao da mi se ruga - vidi me, ja rastem tamo gdje ja hoću, a ne tamo gdje me ti sadiš ![]() |
|
![]() |
|
Evo i sličica za Anaidu - da vidi kako će njezin grah lablab izgledati kad naraste (naravno i za sve druge koje zanima)
ovo su sjemenke ![]() ovako cvate ![]() a ovako mu izgledaju mahune ![]() i onda se mahune posuše, i spremiš sjemenke, pa posadiš, pa opet cvate i tako u krug |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo, toliko lijepih sličica da sam prvi puta uzela papir da ne zaboravim kometirati.
Možeš misliti koliko je nama neobično cvijeće kad ga ti nazivaš tako. Ja ga prvi puta vidim i čudim se.
Ja sam ove godine na primjer prvi puta otkrila daturu, a vidim ima je pola foruma.
Tako i cleoma. Nešto toliko lijepo i nježno da mi je skoro najljepši cvijet u dvorištu. I fotogeničan je :).
Imala sam dvadesetak niknutih iz sjemena koje mi je Mikica dala. Sve sam podijelila i sebi ostavila samo onu rozo bijelu pa sam jučer morala za slijedeću godinu skupljati kod prijateljica sjeme od ovih drugih boja.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok zaista ti je vrt prekrasan!!!
A što se tiče noćnih frajli, ako ti ne idu samo reci ja ih imam par komada i one zaista imaju kod mene klijavost 100%, a i prekrasne su....
|
|
![]() |
|
A vidiš da mi idu, samo ne u zemlji, nego u betonu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pa nije bitno gdje su, gdje god da su nikle uvijek su lijepe.... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |