Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 18:41
Danas me je obradovao vrtni hibiskus

jutros su još bili samo pupoljci

a popodne se krasno rascvao

i baš mi je lijepo isplazio jezik, kao da se ruga

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 19:55
Odvno me nije bilou tvom vrtu, pa me povukla zelja za mediteranskim ugodjajem i evo me danas nedjeljnoj setnji kroz tvoj vrt.
Odusevljena sam tvojim prekrasnim cvijecem.
Sada sam 1. puta vidjela kako cvjeta palma.
Prekrasne su ti bugenvilije, hibi, monardae, narocito ona crvena, lantane.
Jako mi se svidjaju tvoji vrtni hibiji.
Sve u svemu,izgleda sve savrseno i lijepo uredjeno.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 20:16
Ovaj vrtni hibiscus je super, jako lijepo
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 22:09
Prekrasan je! Smile Moj je već ocvao nažalost.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 08:51
prekrasno ti je, posebno budleja.Kak ona šarenolisa pelargonija?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 09:00
Evo Hana, šarenolisna pelargonija, dobro se drži

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 09:32
U dosta forumskih vrtova vidjela sam cleomu ili paukov cvijet. Ova biljčica je za mene nova i baš me je oduševila, tako je egzotična, elegantna i nekako nježna (usprkos bodljama na stabljici) sa prašnicima koji doista liče na paukove noge.

Hvala Lantana na sjemenkama.

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 09:33
super je pelargonija- hvala za foto
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 12:00
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

U dosta forumskih vrtova vidjela sam cleomu ili paukov cvijet. Ova biljčica je za mene nova i baš me je oduševila, tako je egzotična, elegantna i nekako nježna (usprkos bodljama na stabljici) sa prašnicima koji doista liče na paukove noge.

Hvala Lantana na sjemenkama.

------------ Draga moja Otok baš tvoje cvijeće kaktuse sve pratim od prva dana i uvijek sam se stvarno divila svemu ali sad stvarno ovaj cvijet-od cleome stvarno je sad sve nadmašio . Ništa jepše nisam vidjela . Pa stvarno nemam riječi . Sad si me stvarno iznenadila i jedan veliki poljubac za tebesmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 15:24
Evo me na otoku u tvoj vrt. ne znam odakle bi počela, jer sve što pokažeš nekako mi je posebno. Kad se sjetim kako kod tebe peče sunce, mislim na to kako satima zaljevaš, ali ujutro kad skokneš u vrt, srce ti je sigurno ogromno.smile86
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 15:31
Otok nemoj ništa zahvaljivati, ovako stoje stvari, ja tebi pošaljem sjeme kod tebe sve procvijeta, ja posijem, ni stabljike, a kamoli cvijeta.
Krasne su cleome Clap, pogotovu bijela. Slijedeću godinu ću biti pametnija, mislim sa sijanjem.
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 16:19
I tu gdje sunce prži a bura nosi sol, uz veliku ljubav prema cvijeću stalno nešto cvjeta, stalno je šareno i mirisno, .......a more bistro i čisto ..... ha, šta velite jel bolji slogan od slogana ministra Bajsa. Jedino je na prvom mjestu otočko cvijeće i hortikultura Wink( forum smo o cvijeće, zar ne) .
Cleome su krasne...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 16:24
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

I tu gdje sunce prži a bura nosi sol, uz veliku ljubav prema cvijeću stalno nešto cvjeta, stalno je šareno i mirisno, .......a more bistro i čisto ..... ha, šta velite jel bolji slogan od slogana ministra Bajsa. Jedino je na prvom mjestu otočko cvijeće i hortikultura Wink( forum smo o cvijeće, zar ne) .
Cleome su krasne...
Slažem se sa rečenim!
Ili još bolje kat. rea za ministra turizma, a OTOK za savjetnicu i hortikulturno uređenje!LOLBig%20smileWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 01:14
Prekrasno cvijeće. Cleome su mi posebnesmile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:02
Drage moje, kako ste vi dobre gošće, dođete, prošetate, ništa ne pogazite i još pohvalite. Ja ću se uobraziti.

Jučer mi je sin rekao -mama još ti nikad vrt nije bio ovako lijep, srce mi je malo ubrzano zakucalo.

Hvala vam svima, šaljem vam velike puse.

Lantana, sada mi je skoro žao što je tvoje cvijeće kod mene uspjelo, a kod tebe nije. Što da ti kažem - sada ću ja skupljati sjemenke, pa poslati tebi.

A da ni meni baš sve ne uspije - i to je točno. Koliko sam puta pokušala uzgojiti noćnu frajlu, to valjda svakom uspije, pa ništa.
Ali je gospodična sasvim lijepo narasla s vanjske strane zida, na pločniku u betonu i baš kao da mi se ruga - vidi me, ja rastem tamo gdje ja hoću, a ne tamo gdje me ti sadiš

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:07
Evo i sličica za Anaidu - da vidi kako će njezin grah lablab izgledati kad naraste (naravno i za sve druge koje zanima)

ovo su sjemenke

ovako cvate

a ovako mu izgledaju mahune

i onda se mahune posuše, i spremiš sjemenke, pa posadiš, pa opet cvate i tako u krug
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:24
Evo, toliko lijepih sličica da sam prvi puta uzela papir da ne zaboravim kometirati.
Možeš misliti koliko je nama neobično cvijeće kad ga ti nazivaš tako. Ja ga prvi puta vidim i čudim se.
Ja sam ove godine na primjer prvi puta otkrila daturu, a vidim ima je pola foruma.
Tako i cleoma. Nešto toliko lijepo i nježno da mi je skoro najljepši cvijet u dvorištu. I fotogeničan je :).
Imala sam dvadesetak niknutih iz sjemena koje mi je Mikica dala. Sve sam podijelila i sebi ostavila samo onu rozo bijelu pa sam jučer morala za slijedeću godinu skupljati kod prijateljica sjeme od ovih drugih boja. 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:35
Otok zaista ti je vrt prekrasan!!!

A što se tiče noćnih frajli, ako ti ne idu samo reci ja ih imam par komada i one zaista imaju kod mene klijavost 100%, a i prekrasne su....
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:41
A vidiš da mi idu, samo ne u zemlji, nego u betonu Thumbs%20Down
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 13:19

Pa nije bitno gdje su, gdje god da su nikle uvijek su lijepe....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.