Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 13:49
hvala vam mile moje...zaista sam se odomorila i imala vremena i navalu ideja...
a prijateljica...ona je oduševljena...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 14:21
Hvala ti za ideju...baš sam mislila raditi nešto u lavanda boji...super kutijice!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 14:22
drago mi je da ti se sviđaju i da sam ti bila inspiracija...smile74
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 14:40
Nataša, jako simpatičan komplet...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 15:20
Vidim da si doooooobro napunila baterije jer su ovi radovi jako lijepi i maštoviti, kako si pažljiva prema svojoj prijateljici, sigurno će ti biti zahvalna za ove unikatiće! smile141
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 19:04
hej na prvoj slici izgleda kao da je kompletić plav, ali baš ni ne smeta (hajd brzo jedan u plavoj varijanti :)...... ideja sa "gore-dole" motivima je baš super, ali nedostaje da nam ispričaš o oduševljenju prijateljice poklonom
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 10:06
nato jako lijepi radovi,kombinacija boja i urednost odlicnismile141smile141
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 10:56
Krasan komplet od meni savršene salvetice,  baš si mi dala ideju za nešto što upravo radim isto za jednu prijateljicu a nisam ništa napravila valjda već dva mjeseca, ljeto pa se nema vremena... nemam vremena čak niti ovdje poviriti na ovaj forum, nažalost...
Tvoja kombinacija mi se baš sviđa...prijateljica sigurno prezadovoljna!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 12:11
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

hej na prvoj slici izgleda kao da je kompletić plav, ali baš ni ne smeta (hajd brzo jedan u plavoj varijanti :)...... ideja sa "gore-dole" motivima je baš super, ali nedostaje da nam ispričaš o oduševljenju prijateljice poklonom

kolegic aje bila skroz oduševljena...osim što je ljubičasto njena omiljena boja, još je tu i namjena ovih kutijica...samo je gledala, okretala, ogledavala, govorila, joj, pa kako si se to sjetila...
sve u svemu, jedva čeka da to počne koristiti
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 12:13
a, sada još malo rezultata moje inspiracije uslijed odmaranja kod mame...
malena drvena škrinjica...

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 12:52
Baš je onako che - che, romantična... Heart
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 12:59
hvala, i meni je baš nekakko sjela....iako, ruku na srce, malo je kićasta...prešarena, ali...eto, imaneku svoju draž..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 09:23
Nataša izgleda da se o ukusima zaista ne treba razgovarati, jer ....

Meni je ova kutijica preslatka!!!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 10:04
smile75... proljeće... hvala ti...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:06
smile55
ANĐELKA
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 21:41
Nadam se da je komplet za salon za nokte bio pun pogodak. Vidim da boravak u Bj. na tebe povoljno djeluje.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 00:21
Budući je danas tvoj dan želim ti puno stvorenih krila, djela, te osobnih želja koje si želiš!

Daljnje želje uputite na ovu temu:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3608
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 13:20
kutijica je prekrasna,motiv je predivan
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 13:46
Draga Nataša, ovo je doista prelijepi komplet u krasnoj boji lavande... više nego dobar poklon za prijateljicu smile112...romantična kutijica je upravo takva...romantična i možda koji detalj više samo naglašava tu notu Valentine%20heart%20bottle
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
tinaw View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaw Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 19:18

Bjelovar inspirativno djeluje na tebe,a sada imaš zaslužen odmor ili nam spremaš iznenađenje

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.