Atmosferske ljepote |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 24> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovako je to izgledalo dok smo se vraćali s mora |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Jarun
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vidim imamo i romanticara ovdje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Prozurska Luka,Mljet
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dođem ovdje napasat oči - kad gle ljepote, prekrasne su vam slike ljudi - super ste, samo napred.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Oblaci u Prozurskoj Luci na Mljetu!
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Uh, kakvo svitanje! Bas si ga "uhvatio" u najlepsem trenutku
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Zora na brodu "Liburnija"",ispred Dubrovnika,na liniji Bari-Dubrovnik.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako tu ima dobrih slika!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Gledajući slike vidim da većina voli što i ja (osim cvijeća
![]() Nije li nam priroda prekrasna? A tako joj stalno činimo zlo.
|
|
![]() |
|
Lastovo,Pasadur
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako su dobre slike, a naročito ova prva,
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
I ja cesto zavirim
![]() ![]() Sinoc sam otisla u kasnu setnju, veceri su vec prijatnije, nema one sparine a i dan kao da vec biva kraci...bas mi je prijalo
![]() ![]() ![]() ova mi se bas dopala, zbog nedostatka svetlosti dobila je neki efekat akvarela
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Manči, ma ne daviš, ja uvijek zavirim ovdje, jer me oduševljavaju slike prirode, stvarno su super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....evo da i ja "davim"....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...dobrodošla Blanka C...divna duga Hoya i Blanka...
Baka...slike su suuuper...treća posebno...
![]() |
|
![]() |
|
Ma ja jednostavno zaboravim na ovu temu, koja je genijalna, ajmo stavljajte slike i treba reći Blanki da je ovo mjesto za Dugu iznad Rijeke.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Aaaa, jagoda .... sad sam skužila, mislim da te spominjala. Ja sam iznad tebe kraj crkve Srdoči, tamo gdje je stara jezgra Grbaca (ovi novi Grpci su ispod nas) |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |