Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Muškatli |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Stefkaja, ovog puta biram gladiolu i to plavu, baš mi je krasna
|
|
![]() |
|
Hvala Otok, ja kod svakog postavljanja slika na forum moram stavit i bugenviliju, jednostavno je prekrasna biljka..
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
wooow..iako ti je sve prekrasno mene je oborila indigo gladiola.....totalno je fascinantna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bugica, gladiola i onaj crveni cvijet /kojem ja uvijek zaboravim ime/ su diiiiiivniiiii iako je sve cvijeće lijepo
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima koji šetaju mojim vrtom.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo, bravo, gladiola super, ja kupila 5 takvih i samo mi je jedna cvjetala, pih - bezobrazluk - a bugenvilija ti je fantastična, moja je mlada nadam se da će biti kao tvoja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
i moja bugenvilija je mlada ali jako napreduje i raste, narasla je u 2 mjeseca jako puno i stalno je puna cvijetova
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mogu da zamislim kako ce plava gladiola izgledati kad skroz procvjeta,a jos u kombinaciji sa zutom je
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Gladiole obožavam i neznam koja je ljepša zelena ili indigo plava
![]() Mladi grmek čestitam ti na 500 postova
![]() |
|
![]() |
|
hvala na čestitkama kat.rea napokon sam i ja među stalnima..
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Gladiola je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bugenvilija je prekrasna, ali i ja biram plavu gladiolu ali i roza surfinije!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Volim plavo cvijeće i zelenu boju. Ona kombinacija dviju gladiola je ono što najviše volim. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prekrasna bugenvilija
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prekrasna bugenvilija
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tek sam sad shvatila da ja u tvom vrtu još nisam bila
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |