moj kutak za opustanje |
Odgovori
|
Stranica <1 910111213 35> |
| Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 11:51 |
|
Mimar to je stvarno vrt sa dušom i mislim da prekrasno mjesto za odmor i ranojutarnju kavu
nadam se da će te ipak pronaći neko manje radikalno riješenje od micanja sveg cvijeća to bi bila velika šteta
|
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya
Cvjetni guru
Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 11:58 |
|
O mimar, rasplakala si me. Tako si to sve lijepo napisala, oslikala fotografijom i riječju. I tu je tvoja veličina, savršenstvo u svakom pogledu!
Hrabro izvaži i učini ono što će te održati jakom.
Drago mi je da smo vidjeli sliku tvojeg carstva.
![]() |
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mimar
Trajnica
Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 12:04 |
|
Danas cu vam jos malo pokazati zasto imam toliko ruza i zasto ih volim. Kod mene one u cvetaju tri puta (sto je retkost za bilo koju cvetnicu u vrtu), nisu previse zahtevene sto se vode tice, ne traze prehranu, retko podlezu bolestima. Orezivanje, malo okopavanja i darovace vam cvetove citavu sezonu. Svi koji imate vrtove a nemate ih, razmislite...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o tome da je svaka ruza drugacija i da je posebna ne moram ni da vam pricam, slike same dovoljno govore
![]() ![]() . |
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 12:11 |
|
Ooo Mimar! Ti si osoba s velikom dušom i tvoj vrt također. Predivno si ga opisala kao i zašto je takav. Kao da vidim one zidove, pa kapije u nizu....Znam da će ti biti teško promijeniti ali doista je ovoliko cvijeća zahjevno za održavati. O tvojim obiteljskim prilikama mogu samo
Tvoja djeca imaju veliku sreću i očito to znaju, jer uzvraćaju svu ljubav koju im daješ.(Dajete... da se TM ne uvrijedi!
A vrtu, cvijeću, ružama jos jednom
|
|
![]() |
|
mimar
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 12:21 |
Draga, mnogo nas je ovde takvih, samo su price malo drugacije. Svi imamo ono nesto, onu slavensku dusu, cim toliko paznje i vremena trosimo na cvece. Kroz nase postove se provlace emocije koje nosimo, samo treba malo zaviriti ispod povrsine i videti ko smo stvarno. Nazalost, zivot je kolac koji ponekad mesis sam, i to je sreca;uglavnom ga dobijes vec umesen, i grizes takav kakav su ti ga tutnuli u ruke.
Ja imam tu srecu ili nesrecu
|
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
mimar
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 12:34 |
Baka
. Moja baka zivi zauvek u mom srcu!Naucila sam da raspoznajem puteve i da merim zelje po velicini svog koraka ali imam pedeset godina, sigurnost pantera, samopouzdanje lavice, hrabrost vucice...kao svaka majka
|
|
|
|
|
![]() |
|
Željka23
Odrastao grm
Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 12:35 |
|
|
|
![]() |
|
pozvana
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 14:35 |
|
Auuuuuu, koje kraljice vrta!
|
|
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
korijenko
Cvjetni guru
Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 14:57 |
|
Mimar predivne su i najradije bi zaplakala jer da vidiš moje... to je nešto strašno, već skoro pa mjesec dana nemaju lišće, cvale su na proljeće jednom i odmah počele gubiti lišće krcate su bile lisnih mrlji i uzalud sam dvaputa špricala i prihranila ih točno kako su pisali Horvatovi. Sada tako siromašno cvatu da to nije ni slično cvijetu nešto malo, kržljavo i totalno su "gole". Čim počinje nicati mlado lišće već je bolesno.
Totalno sam se razočarala u ruže da ih u vrtu zaobilazim. Par penjačica koje imam su relativno OK ali ove druge -užas.
Zato ću ja uživati u tvojima tako bujnim i zdravima
|
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mimar
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 19:04 |
|
Ma tvoj vrt je moj favorit i bez njih, valjda bas zato sto se razlikuje od mog (znas onu, nikad ne zelis ono sto vec imas
) ali mozda ne bi bilo lose da ih cim krenu na prolece isprskas Mospilanom, moje je napao neki crv a i lisce je krenulo da se susi pa sam izludela, kidala sam i pobacala na stotine prvih pupoljaka, ali su se posle samo jednog prskanja oporavile i krenule. Imam jednu novu koju cekam da procveta, trenutno je u pupoljku, cuvam njenu fotku samo za tebe, ovih dana...
Svima hvala, nadam se da vam je setnja prijala i da sam vam delimicno, barem slikom docarala cvet koji spada u najomiljenije. |
|
|
|
|
![]() |
|
montokuc
Već proklijao
Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 19:44 |
|
Sada sam otkrio tvoj vrt,to je vrt sa dusom koju si mu ti utkala,slike su ti divne,hvala ti!
|
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 14:57 |
|
Gdje si nam, Mimar!???
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya
Cvjetni guru
Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 21:14 |
|
Šaraš mimar, di si? |
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
marijankica
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 23:37 |
|
ruže su prekrasne
|
|
![]() |
|
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 09:46 |
|
i ja se pitam gde si
|
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 10:15 |
|
Mimar,nadam se da je sve ok...da negdje odmaras...!? Javi se kad stignes...
|
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Flavia
Neukroćena biljka
Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 14:54 |
|
Mimar....ruže su prekrasne, a fotografije savršene! Čuvaj kičmu i molim te nađi načina da ostanu ove divne ruže u tvom vrtu! .....
|
|
![]() |
|
mimar
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 20:52 |
|
Anaida, Dzomba, Hoya, Gio , Flavija
hvala sto mislite na mene. Tu sam, jos sam na nogama i jos uvek nemam hrabrosti da se susretnem sa neurohir. oci u oci . Pokusavam eto, da ga izbegnem, i cekam da se desi neko cudo, racunam na tu energiju koju nosim da ce me i ovog puta izvuci iz svega. Radim, sredjujem po kuci i basti, skitam, slikam, pevam Veceras sam luda za Borisom Novkovicem (pre neki dan za Merlinom ) Slika iz baste stotinu, i posto sam prepustila drugima citav mesec, sad je red da malo dodjete na pricu i setnju u moj kutak . Tiha muzika za dusu, balade iskljucivo (Hari Mata Hari, Tose, Cola, Bijelo Dugme, Sergej Cetkovic, Kemal Monteno, Indexi, Oliver Dragojevic, Ciboni ) i ...opusteno Kad se umorite, svakoj po jastucic u paviljonu i solja Jacobsa ...
![]() ![]() ![]() .
![]() ![]() ![]() .
|
|
|
|
|
![]() |
|
Štefica
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 21:05 |
|
Ovoliko ljepote na jednom mjestu
,stvarno ,nemam riječi
|
|
![]() |
|
fuksija
Mladi grm
Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 22:00 |
|
Draga Mimar, ti si me duboko dirnula sa svojom zivotnom pricom do
I ja sam odrasla kod bake od 2 mjeseca, pa do 7 godina u lijepoj Slavoniji ravnoj. Isto tako i ja sam htjela da u mom vrtu imam sve ono cvijece koje me podsjeca na rano djetinstvo. I moj vrt sa cvijecem i cvijece koje imam u kuci je neki bijeg iz stvarnosti u svijet fantazije i maste. Vrt ti je zaista prekrasan, prekrasan. Jako lijepo njegovan, vrt sa dusom i sa pricom koju nosi sa sobom, sa tuznom pricom u kojoj mozda mnogi mogu pronaci sebe, nazalost. Ja ti zelim sve najbolje, da ozdravis i da se jos dugo druzis sa nama. Zelim ti svu srecu ovog svijeta. Budi jaka kao sto i jesi i ne predaj se! Vjerujem da ces pronaci neko resenje i da ce ti netko pomoci oko odrzavanja tvog vrta, da ti ostane sve prekrasno cvijece. Tvoj kutak za opustanje je lijepa cvjetna bajka u koju bi svatko rado zavirio i ostao do kraja zivota da uziva u toj ljepoti.
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 910111213 35> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |