Kontesin vrt |
Odgovori
|
Stranica <1 2526272829 104> |
| Korisnik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
baka
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 12:14 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kontesa i dalje
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sponzorirani linkovi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
hoya
Cvjetni guru
Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 12:22 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kontesaa, ima par vrtova koje sa užitkom pogledam. U njima se slute ljepote za slijedeću godinu.
Tako sam gledala anaidin vrt i gledaj sada - umjetničko djelo.
navijamo za tebe!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
![]() |
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 12:31 |
|
vidiš mene zloće..nisam gostima ni soka ostavila u vrteku
da se malo rashladite po ovoj vrućini ![]() Mimar i Korjenko, a jel ahimenes može po zimi vani ostati ili da ja njega unesem u podrum ili kuću? aha..sjeme suhe ruže sam i ja dobila sad samo nisam sigurna da li je ovo od sashe, silvek ili je iz kupljene vrećice sijala sam ga u proljeće..sad samo ne znam da li se bere kada se skroz otvori ili kada je još poluzatvoren? to da se ostavi malo za po zimi ![]() horti ne znam da li mirta može prezimiti vani..andrea mi je rekla da se njena smrzla-.--morat ću googlati da vidim ![]() maslačak misliš na prkos? pa mislim da je ovaj jednogodišnji kao i onaj obični..kaj nije? zbunila sam se sad jer ne znam točno na koju cvijećku misliš...ako misliš na ahimenes onda može ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
![]() |
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 13:33 |
|
šašava ja..pa sve piše kod nas na forumu o japanskoj mirti
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=196&PN=1 a o ochimenesu sam svašta našla po netu....zanimljiva biljčica ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Achimenes i kako mi se čini moja (a koliko vidim i Trišina ) je Achimenes patens (to ću zaboraviti sigurno a kakvih bojica samo ima pff |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
![]() |
maslacak7
*Moderator Foruma
DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 22:56 |
|
joj ja ti neznam natpise ovaj prkos u zdjelici bijeli sta si rekla da nikako cvijet nemozes snimiti
|
![]() |
maslacak7
*Moderator Foruma
DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 22:57 |
|
iznad crvenog clematisa ...to...
|
![]() |
smrcko
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 00:20 |
Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. Stranica je generirana u 0,250 sekundi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||