Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 140> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koje krasno cvijeće, otkako nisam bila tu svašta si stavila lijepoga.
Zadivljuješ me sa svojim vrtekom. ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lalalalala, koja ljepota... Šetala sam, šetala, vidjela ostiće prekrasnih boja (imam iste takve na ulazu), vidjela pinokio-rajčicu, pa dragoljub i stari panj, pa truuuuuublje... Sve!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne zam zašto, ali jednom si u proljeće napisala da ti je vrt skroman i ja svaki puta kad dolazim kod tebe takvo očekujem. A i onda nije bilo tako.
Ove trublje, kat.rea su predivne, kineska trava (šaš), ostići, ruže, neposlušni cvijetak - super su.
A alisiumi su ti ono što ja od njih očekujem dogodine. Iako mi na balkonu nisu kao tvoji, oni u zemlji su super i već imam za njih mjesto (puno mjesta) za slijedeću sezonu u dvorištu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno, anđeoske trube su prelijepe a i sve ostalo ti je
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Curke drage hvale na posjeti i pohvalama za moje cvijeće.
Netko je već rekao lijepo je jer ja tako hoću pa vam pokažem ono što je lijepo, a što nije to ne pokazujem....
Hoya i moji alisumi u teglama nisu bog zna kaj, ali vidiš ovoga u zemlji, raste između betona, tu i tamo dobije koju kap vode, ali je bujan. Mislim da su oni prvenstveno za kamenjare i da ne vole gužvu, nego gdje ih ostaviš ostavi jedan grmić, a meni žao počupati.....Oni koje sam ja slikala lani su bili samonikli ali nikli recimo u ovo vrijeme godine i narasli veliki i lijepi do zime...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajme koje trubetineeeeeee,a ja mislim da su moje velike(gledajući kakve su na proljeće malecke bile)Jel ti njih preko zime vadiš iz zemlje pa u tegle ili ih samo porežeš pa mlade dogodine sadiš?
A ona ruža je na ONOJ slici izledala bijela,ok sad na ovoj izleda žućkasto(da nije žuticu dobila u međuvremenu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Šta da izdvojim kad mi se sve sviđa
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, moje trube su posađene u bubanj od veš mašine. Sa bubnjem idu u zemlju, kroz rupice potjeraju sitne korjenčiće, koje u jesen kada vadimo porežemo. Da i na jesen porežem grane ( jer mi inače ne bi mogle ni u podrum), na proljeće opet u zemlju sa bubnjem..... mislim da ovako ipak manji šok biljka preživi nego da ju sadiš u zemlju, pa u jesen vadiš, .....glavno korijenje joj ostaje netaknuto, a u proljeće se brže adaptira.
OK za ružu, u pravu si, zato sam u postu kada si ti rekla da je bijela napisala da ću ju probati poslikati drugi dan. Ponekada je zbog velike količine sunca teško dobiti pravu boju ili nijansu cvijeta.
|
|
![]() |
|
Niho, ja zatefterila, kao i gliciniju, a kada i kako ćemo to ćemo već dogovoriti.
Štefice, hvala na posjeti i pohvalama.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ne brini kad treba za slati kad se može javi i onda to riješavamo i možeš otvoriti sebi temu u notesu --za -Niho -hahahahahaah
|
|
|
|
![]() |
|
Niho jesam otvorila. Ja imam jedan notes FORUMSKI u njemu samo tko je šta žicao od mene i adrese i nickovi forumaša. Nažalost nikako da ga upotrijebim kada ja nešto hoću žicati, to mi nekako teže ide, dok ne krenem
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
moram još jednom pohvaliti tvoje trubljice - fenomenalne su!!
|
|
![]() |
|
Samo ti bilježi a ja sve zaboravim a onda me sramota pitati -pa to ja nekako okolo i onda saznam-treba biti maher
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bas su ti lijepe gladiole....a sto se tice cvijeta andjeoske t. bas lijepa ideja Kako ih sacuvati a da i one ne osjete velike promjene...koliko se je tih bubnjeva od ves masine bacilo
![]() ![]() ![]() ![]() Nego,veliki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Dzomba, ja obožavam gladiole, ali mi nešto baš ne uspijevaju, od preklanjskih 20-tak, lani bilo 5-6 , a ovoga proljeća samo 3 gomolja i od toga ove dvije procvale, a treća pitanje da li će uopće. To za sasdnju trublji u bubanj ( i drugog cvijeća koje treba zimi pospremati) sam čitala, činilo se zgodno i praktično i meni se dobro pokazalo. Imam i ja jednu mladu, koja je već povelika, ali nikako da procvjeta. Ona mora na vrhu napraviti Y i čim krenu grane iz račve odmah idu i pupovi, znači samo strpljenje i biti će i cvijet.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
ajme,koje ljepote kod tebe,uopće ne znam kaj mi je ljepše,trube,gladiole ruže,paradajz ,pesek,i još hrpa toga čemu ne znam ime...jednostavno raj za oči
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ajme koliko dugo nisam bila u tvome vrteku, koliko ljepote sam propustila.
predivne su ti trublje, ruže, jedva čekam vidjeti cvijet cobeje a i rea mi je sve ljepša...predivno,, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
trubice fenomenalne
![]() Ruze mi se puno svidjaju,sve u svemu divan ti je vrt,a za Reu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |