LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 111> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cvijece ti je prelijepo pogotovo ruze
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
smrčko ti si još vrlo mlada imat ćeš ti i mnogo više od toga, ja ti to od srca želim.......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lorica prekrasno cvijeće.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala svima, drago mi je da vam se moj vrtić svidja.....Nadam se ako bude zdravja da bi dogodine trebao biti bolji......
![]() |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lora, prošetala sam tvojim vrtom, vidjela ljepotu tvoga vrta i dvoje sretnih ljudi u njemu. Ovu ružu na zadnjoj slici imam i ja. Možda ima i ljepših, ali u mom vrtu je ova najljepša i svaki cvijet pratim od pupoljka do otvaranja. Zaista ne znam kada mi je ljepša. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bijela gaura je tako elegantna, a fuksija prekrasna
vrt lijep, opuštajući ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Flavia, i meni je Gloria Dei jako draga ali i Aruba..........
![]() |
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lora...sve je lijepo. Vrt je stvarno očaravajuć.....ali moram izdvojit;
![]() ovu prekrasnu ružu GLORIA DEI, koja je po meni jedna od najljepših ruža!
![]() |
|
![]() |
|
Danas par starih slikica iz mog nekadašnjeg vrta...možda bude ponovo oživio......
Trodjelna vaza u travi
![]() Suncokret
![]() Nasturzii, ili dragoljub
![]() Bijela gaura
![]() i Fuksija
![]() |
|
|
![]() |
|
hvala cure na pohvalama.....zaista mi godi čuti
![]() Hamara žao mi je...nastoj se što prije oporaviti.....a vrt ti mozda zalije kiša noćas..
Kontesa samo se ti odmaraj na mojoj terasi, ako hoćeš donijet ću ti i kavicu i sladoled.....
![]() |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tako mi i treba kada ne uspijem sve pregledati na vrijeme...šećem zadnjih 6 strana bar mislim i noge me bole...i onda mi Lori postavi fino stolice i terasu da se odmorim kao da si znala
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Lora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim imamo istu saksiju(na tri kata),svidja mi se sta vidim u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Veliki pozdrav timu(škvadri) koja voli svoj vrt, mazi ga i pazi a slikicama to zadovoljstvo podjeli i s nama!!!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
nda..iako sam sve pregledala...zaboravila sam ostaviti post
![]() ![]() poseban pozdrav vitalnom gosponu koji pomaže u zalijevanju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Hvala svima, ne mozete ni zamisliti, kako sam ponosna....volim neizmjerno svoj vrt i kad ga netko hvali to je predivan osjecaj...
![]() |
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Vrt je super ,vidi se da je puno truda i ljubavi uloženo...a pelargonija izgleda odlično!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lora eto me opet u tvom vrtu. Prekrasan a za terasu Vidim da ga uređuju "mlade" snage kao i naš!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrčko hvala, hvala, hvala....nove se ideje većvrzmaju u glavi, samo da bude zdravlja.......
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Meni tvoj vrt jeste spektakularan i jedva čekam da vidim tvoje nove zamisli koje ćeš u budućnosti napraviti. Prekrasno je pratiti rađanje novih ideja , to i jeste pravi vrtlar. Od mene imaš najvišlju ocjenu
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |