Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 184> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smrcko vrt ti je super
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Oslobođeni smo poreza kod kupovanja zemlje i to ti je to oslobođenje. Pročelnik mi se nije htio javiti u petak , danas je navodno na godišnjem. A mislim da mi je jedna službenica rekla da ide tek za tjedan. Ne znam više jesam li luda, ali idem sutra drito u općinu ![]() Hvala na pomoći i podršci ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
I to kaj veli kat rea je istina. Moja sestrična (provjereno) je platila samo neki komunalni doprinos jer je i njoj i mužu to prva i jedina nekretnina...ali ako hočeš, mogu ti sutra provjeriti točno šta su platili, ali nije bila nikakva "basnoslovna" cifra kakvu su tebi naračunali.....
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Berba ti je za svaku pohvalu...
Već sam ti napisala u brbljaonici, a i Flavia te je savjetovala....
Probaj malo pronjuškati jer kako su svi koji kupuju prvu nekretninu oslobođeni poreza do određenog iznosa, ili za kvadraturu, možda postoji mogućnost da budete oslobođeni bar dijela plačanja jer se imate namjeru preseliti i živjeti u kući kada ju napravite naravno.... Isplati se malo se raspitati, ako treba tražite razgovor sa načelnikom općine ( ili njegovim zamjenikom)....
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ma zezam se ja za K+, moram te malo oraspoložit.....a kaj fali paradajzima...odlični su, i ja sam sa svojima super zadovoljna. I da, kadifice bi ti isto pohvalila jer je lijepa fotka, ali jednostavno nemrem....mrzim onaj njihov "miris"...bla....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Flavijica nismo očekivali veće troškove od 30 000 kn, a oni i više od 60 000. ![]() Vjerojatno ćemo ako se mogne stvar staviti na mirovanje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Flavija na savjetu
![]() Nije K+ , takve nebi nitko odabrao u dućanu , nisu prva liga po izgledu. Ali tko ne proba i ne zna kakvo smeće kupuje u dućanu. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sorry ak te ometam u poslu...ali sto se tiče zamrzavanja mahuna, ja sam zaključila da in je najbolje skuhat (ne samo obarit) onako da budu al dente. Onda ti je kasnije priprema puno jednostavnija i kraća i uopće nikad ne poprime miris "na škrinju", što inače vrlo često hoće....
![]() ...a sto se tiče troškova za građevinsku....meni se nekaj čini da se to plaćalo uredno u ratama....probaj malo pronjuškat još...ili pitaj tamo njih....mislim da se plati prva rata i onda kasnije u nekim intervalima....nemoj odmah "potonut" s raspoloženjem, nekak bude....uvijek nekako bude!
![]() |
|
![]() |
|
Smrcko....
![]() kupujte domaće....da ovo nije opet K+, a?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Umjesto propalog od plamenjače, dragoljuba je sada ovo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tritomica. Pitam se hoće li procvjetati ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam na podršci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Žao mi je zbog ogromnih cifri,ali neka te bar cvijeće malo utješi.Koliko ure-e stavljaš na litru vode?Moja mama zalila cvijeće na prozoru sa ureom i sve se posušilo.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
smrcko svaka cast na vrtu,napredak se vidi i to dosta
![]() ![]() cestitke i za povrtnjak,ja se ne mogu pohvaliti,mama sve to sama radi,samo nekad joj pomognem. |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe je sve krasno- barem jedna utjeha...usprkos ovim šokovima koje doživljavaš
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, do Podravine miriši! ![]() Žao mi za ove cifre koje čitam tu gore...Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeee! ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šmrcko te su cifre van pameti, oni nisu normali, pa pljačkaju gdje god stignu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
O moja kontesica stomak me zabolio. Bojim se da ćemo morati sve obustaviti, i žali Bože novaca uloženih do sada.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
taman da ću pohvaliti tvoje cvijećke i povrće kad vidim neke čudno velike cifre
![]() brrr jako nezgodno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |