Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 184>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 07:49
smrcko vrt ti je super Smile a za ostalo držim fige da nađeš rješenje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 00:42
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Berba ti je za svaku pohvalu...
Već sam ti napisala u brbljaonici, a i Flavia te je savjetovala....
Probaj malo pronjuškati jer kako su svi koji kupuju prvu nekretninu oslobođeni poreza do određenog iznosa, ili za kvadraturu, možda postoji mogućnost da budete oslobođeni bar dijela plačanja jer se imate namjeru preseliti i živjeti u kući kada ju napravite naravno.... Isplati se malo se raspitati, ako treba tražite razgovor sa načelnikom općine ( ili njegovim zamjenikom)....

Oslobođeni smo poreza kod kupovanja zemlje i to ti je to oslobođenje.

Pročelnik mi se nije htio javiti u petak , danas je navodno na godišnjem. A mislim da mi je jedna službenica rekla da ide tek za tjedan. Ne znam više jesam li luda, ali idem sutra drito u općinuConfused

Hvala na pomoći i podršcismile79. Kad čujete vrisak u daljini sutra to sam jasmile107LOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 22:18
I to kaj veli kat rea je istina. Moja sestrična (provjereno) je platila samo neki komunalni doprinos jer je i njoj i mužu to prva i jedina nekretnina...ali ako hočeš, mogu ti sutra provjeriti točno šta su platili, ali nije bila nikakva "basnoslovna" cifra kakvu su tebi naračunali.....
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 22:15
Berba ti je za svaku pohvalu...
Već sam ti napisala u brbljaonici, a i Flavia te je savjetovala....
Probaj malo pronjuškati jer kako su svi koji kupuju prvu nekretninu oslobođeni poreza do određenog iznosa, ili za kvadraturu, možda postoji mogućnost da budete oslobođeni bar dijela plačanja jer se imate namjeru preseliti i živjeti u kući kada ju napravite naravno.... Isplati se malo se raspitati, ako treba tražite razgovor sa načelnikom općine ( ili njegovim zamjenikom)....
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 22:11
Ma zezam se ja za K+, moram te malo oraspoložit.....a kaj fali paradajzima...odlični su, i ja sam sa svojima super zadovoljna. I da, kadifice bi ti isto pohvalila jer je lijepa fotka, ali jednostavno nemrem....mrzim onaj njihov "miris"...bla....smile156
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 22:06
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

...a sto se tiče troškova za građevinsku....meni se nekaj čini da se to plaćalo uredno u ratama....probaj malo pronjuškat još...ili pitaj tamo njih....mislim da se plati prva rata i onda kasnije u nekim intervalima....nemoj odmah "potonut" s raspoloženjem, nekak bude....uvijek nekako bude! Wink

Flavijica nismo očekivali veće troškove od 30 000 kn, a oni i više od 60 000.smile39 Već imamo terete kredita oko 2 500 kn i ne usudimo ići na još kredita koji bi bili ogromni s obzirom na broj rata koje bi dali.

Vjerojatno ćemo ako se mogne stvar staviti na mirovanjeCry
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 22:00
Hvala Flavija na savjetusmile76. Već sam poludila nikada kraja kuhanju i čišćenju. Nije mi baš kuhinja prilagođena za takve eksperimente te se kuham i ja s mahunama, a smeća po svud.

Nije K+ , takve nebi nitko odabrao u dućanu , nisu prva liga po izgledu. Ali tko ne proba i ne zna kakvo smeće kupuje u dućanu.Tongue
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:57
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Hvala vam na podršcismile79. Tješim se čisteći mahune sa vrta i spremam ih u ledaru.

Sorry ak te ometam u poslu...ali sto se tiče zamrzavanja mahuna, ja sam zaključila da in je najbolje skuhat (ne samo obarit) onako da budu al dente. Onda ti je kasnije priprema puno jednostavnija i kraća i uopće nikad ne poprime miris "na škrinju", što inače vrlo često hoće....Wink

...a sto se tiče troškova za građevinsku....meni se nekaj čini da se to plaćalo uredno u ratama....probaj malo pronjuškat još...ili pitaj tamo njih....mislim da se plati prva rata i onda kasnije u nekim intervalima....nemoj odmah "potonut" s raspoloženjem, nekak bude....uvijek nekako bude! Wink
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:55
Smrcko....smile78

kupujte domaće....da ovo nije opet K+, a? smile156
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:51
Umjesto propalog od plamenjače, dragoljuba je sada ovo.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:49
Tritomica. Pitam se hoće li procvjetati ?Embarrassed Dobila sam je od Hojčeke. Hvala Hojasmile78

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:47

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:45
Hvala vam na podršcismile79. Tješim se čisteći mahune sa vrta i spremam ih u ledaru.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 16:38
Žao mi je zbog ogromnih cifri,ali neka te bar cvijeće malo utješi.Koliko ure-e stavljaš na litru vode?Moja mama zalila cvijeće na prozoru sa ureom i sve se posušilo.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 15:48
smrcko svaka cast na vrtu,napredak se vidi i to dosta ,i svake godine ce biti nesto novo,drugacije i ljepse
cestitke i za povrtnjak,ja se ne mogu pohvaliti,mama sve to sama radi,samo nekad joj pomognem.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 14:30
kod tebe je sve krasno- barem jedna utjeha...usprkos ovim šokovima koje doživljavaš
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 14:20
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Evo samo za tebe Pozvanasmile78Miriše za onesvjestit se.Wink

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, do Podravine miriši! smile50

Žao mi za ove cifre koje čitam tu gore...Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeee! smile181
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 14:00
Šmrcko te su cifre van pameti, oni nisu normali, pa pljačkaju gdje god stignu Confused. Mogu te samo utješiti rječima da ti je cvijeće besprijekorno, bujno, početi ću i ja malo tu ureu 7 primjenjivati, ja sam ove godine samo juhu od koprive za vrt a nešto univerzalno za balkon
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 12:08
O moja kontesica stomak me zabolio. Bojim se da ćemo morati sve obustaviti, i žali Bože novaca uloženih do sada. Cry
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 12:04
taman da ću pohvaliti tvoje cvijećke i povrće kad vidim neke čudno velike cifre Confused
brrr jako nezgodno Stern%20Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.