maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 66> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ej a lijepo je bolan baš pravo---------ali sam se morala dobro ismijti tvojim fix idejama .......
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
hvala smrcko i ja se nadam da ce biti jos puno truda treba ....
lora hvala na nazivu i setnji mojim vrtom... flavia....joj krasna si...mada je s mojom sve kako si i napisala al opet zafrkava...mozda nije sudeno da mi raste... |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Bit će to pravo lijep vrtek, sve je više truda uloženo i rezultati se postupno vide. Obožavam pratiti napredovanje vrteka u male osobne rajeve. Prekrasno
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Maslačak, tvoja je maranta leuconeura erythrophylla i ljeti je treba držati u sjeni, nikako na suncu, zimi na svjetlom mjestu, ali isto ne na mjestu gdje joj dopire direktno sunce. Zove ti se još i Maranta tricolor ili Spider plant. Ako je na direktnom suncu, gubi šare, a svaka temperatura ispod 16 stupnjeva za nju je fatalna. Zalijevati treba umjereno odstajalom vodom, kad se prosuši gornji sloj zemlje, ili u tanjurić. Ljeti voli veću vlažnost, a zimi rijeđe zalijevati. Ako se pojave smeđe fleke na listu, nema dovoljno vlažnosti. Tada je povremeno treba prskati odstajalom vodom. Eto to sam našla o toj biljci, pa ti možda može koristiti. Za Adama neznam...nisam nikad imala pa neznam koji bi bio razlog opadanja lista.....već će netko znat od iskusnijih forumaša
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
hvala
![]() a imam problema s adamom...kako tjera mladi novi list tako jedan stari umire...sta mu je... |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
a ovo je CLIVIA
![]() |
||
![]() |
||
|
ovo ti je MARANTA
![]() |
||
![]() |
||
|
Maslačak, pa nije tak strašno kak se tebi čini, meni su tvoje biljke lijepe, a što će biti starije, to će biti ljepše....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
da bar...sad je bura,susa ucinila svoje...al u biti razmisljam da nemam nista za ljeto i jesen i zato mi je vrt prazan cvijecem...
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
nema ništa na brzaka (tako se ja tješim
![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
nemojte se smijati...ja sam skupila sjemenke i sad sam ostala sa granama...al iduce godine krecem u ofenzivu....
|
||
![]() |
||
|
evo sad mog vrta...u kojem neka nista cvijeca skoro....sreca da imam sjemenja i da imam cinija i kadifica....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ha,ha sad cu odmah slikat da vidis sirotinju...
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
sve ti je lijepo ali ovo mi je broj jedan, vinca ili madagaskarski zimzelen |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
prekrasno maslacak7
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
svo cvijeće ti je prekrasno,ali ono kaj cvate bijelo me je oduševilo
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Idi pogledaj temu gdje si stavljala kaktuse malo sam je ponovila jer imam želju da uradiš ono s slikanjem---jer koliko je ovdje prelijepo onima sam tamo više oduševljena
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
SilveK alisum je ono nisko s bijelim cvijeticima ili
![]() niho ko je moguce sve cuvam... sasha cvijeca nikad previse al vidjet ces sliku vrta... |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |