Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 140> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anemone prekrasne, a tek cobeja i mene zanima nastavak....jedva čekam
eksploziju tj. cvijet ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A sada moja Antunova trubljica ( obečana Antunu07)
danas
noću
još jednom danas slikana
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ups, nisam duže vrijem šetala tvojim vrtom pa vidim da imaš puno novosti!
Pohvale trubljama, morat ću i ja svoje na proljeće zasaditi u vrt kao i ti!
Moja je sada grozna! Žute joj listovi, slabo cvjeta................
P.S. Ova kobea mi se jako sviđa! Ačli kako ništa ne znam o njoj molim te napiši mi nešto o njoj!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Konačno sam dočekala da mi procvjetaju anemone, nisu lijepe kao Šmrckicine, ali su mooooje
purpurno ljubičasta prekjučer
i danas
|
|
![]() |
|
ovako je kobea izgledala 17.07.
ovako prekjučer tj. 02.08.
Ovo je bio mali fotosesion za Trišu i Lantanu, ali fotosesion koji će imati nastavak...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kat.rea opet sam prošetala tvojim cvijetnim carstvom. Zbilja nema čega nema. Sviđaju mi se silne kombinacije različitog cvijeća koje raste skupa. (petunije, pelargonije, puzavci ljubičasti i ...) O ružama da ne pričam. Ali i Rea je veliki ukras u toj divoti! |
|
![]() |
|
Znaš Triša da bi mi i jedno i drugo danas dobro došlo.....prvi radni dan nakon GO i to jaaako težak dan.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kat.rea, vidim bila si večeras u mojoj vikendici, šteta što sam već bila otišla inače bi ti vrlo rado ponudila sladoled i ležaljku pored jezerca.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Cure hvala svima na posjeti i pohvali za moje cvijeće i "cvetek".
Korijenko, ja trube u jesen izvadim i samo tako sa bubnjem stavim u podrum. Da ide u kuću ili negdje na vidljivo mjesto onda bi trebalo bar malo zakumflirati bubanj, ali za podrum je to OK. Zalijevanje im zimi baš i nije previše potrebno... dovoljno je par kapi odozgor tek toliko da se ne rasuši potpuno.
Dzomba, ja gladiole moram vaditi u jesen, a neznam kako je kod tebe.... sada dok ocvatu porežem cvjetnu stapku, a listove ostavim da se sami posuše i nahrane gomolj, a u jesen prije mraza vadim iz zemlje. Iako sam vidjela da ponekada sitni gomoljčići koji ostanu u zemlji hoće na proljeće potjerati.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ah,bas lijepo...malo si me utjesila ![]() ![]() ![]() Hvala ti!!! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta izdvajati ovdje nema izdvajanja -ma sve predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja ću ti ishvaliti trubljice, predivne su ovako direktno u vrtu, baš bi bilo super da mogu tako i opstati.
![]() Znači tebi su preko zime samo u bubnju. Da li ga omotaš možda čime ili ga staviš možda u veću vazu ili kako? Da li je to lako za zalijevati, mislim za preko zime. Ja nemam trublje jer sve više i više odustajem od lončanica i sadim više trajnice ali ova mi se ideja sviđa sa bubnjem.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
naravno da je sve lijepo ali idu moji favoriti: reica, gladiole i naravski ruže
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
trubice fenomenalne
![]() Ruze mi se puno svidjaju,sve u svemu divan ti je vrt,a za Reu ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ajme koliko dugo nisam bila u tvome vrteku, koliko ljepote sam propustila.
predivne su ti trublje, ruže, jedva čekam vidjeti cvijet cobeje a i rea mi je sve ljepša...predivno,, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
ajme,koje ljepote kod tebe,uopće ne znam kaj mi je ljepše,trube,gladiole ruže,paradajz ,pesek,i još hrpa toga čemu ne znam ime...jednostavno raj za oči
|
|
![]() |
|
Dzomba, ja obožavam gladiole, ali mi nešto baš ne uspijevaju, od preklanjskih 20-tak, lani bilo 5-6 , a ovoga proljeća samo 3 gomolja i od toga ove dvije procvale, a treća pitanje da li će uopće. To za sasdnju trublji u bubanj ( i drugog cvijeća koje treba zimi pospremati) sam čitala, činilo se zgodno i praktično i meni se dobro pokazalo. Imam i ja jednu mladu, koja je već povelika, ali nikako da procvjeta. Ona mora na vrhu napraviti Y i čim krenu grane iz račve odmah idu i pupovi, znači samo strpljenje i biti će i cvijet.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bas su ti lijepe gladiole....a sto se tice cvijeta andjeoske t. bas lijepa ideja Kako ih sacuvati a da i one ne osjete velike promjene...koliko se je tih bubnjeva od ves masine bacilo
![]() ![]() ![]() ![]() Nego,veliki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti bilježi a ja sve zaboravim a onda me sramota pitati -pa to ja nekako okolo i onda saznam-treba biti maher
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |