Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 01:10
Doću ti ukrasti tu krasnu tekomu , ako se moja ne primi
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 09:03
tekoma krasna..ja sam svoju iz vrta prenjela na parking i tam raste a kod mene u vrtu niti trc...gazanija je prelijepa .. 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 19:10
Nema Lantane ali kad dođe napravi bum za nas . Čekamo sa nestrpljenjem tvoje cvijeće-i već sam ti presadila ono o čemu sam ti pričala i samo namišljam šta bi još jer tebi trebaju velikismile183-a ne picmoljci
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 14:03
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Moram malo ponoviti šetnju kod tebe jer baš uživam u svakom detalju tvoga vrtasmile120
---------Nema još ništa od cvijeća ---------briši poruke -LantanaWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 17:17
Lantana
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:07
Evo me Niho, nije me dugo bilo, ali bila je gužva svugdje, ovo je najgori mjesec u godini.

Korijenko tvojoj Nini bi bilo koji cvijet lijepo stajao u kosi. Gazanije samo ostavi vani, ako odu ima mladih.

Stefkaja Wink

Niho, lantana mi i nije bila baš neki cvijet, ružno miriši, dlakava je i bodljikava, ali je Lantana lijepo ime, a i tada je bilo slobodno.

SilveK ovog hibiskusa imam sjemenja, a može i rznica, tekoma ima mladih samo mi napomeni, ne stignem pisati.

Kontesa, Baka, Pozvana, Smrcko, Duda i Go smile79
Još malo pa će biti više vremena za forum, a do tada puno pozdrava svima.

život je more
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 20:27
Predivno, kao i uvijek!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:09
Lantana....sve je prekrasno...ne mogu ništa posebno izdvojiti, ali moram pitati, jel me živo interesira....šta je bilo sa onim bijelim i žutim bugenvilijama....jesi "ubola" koju?...ili vjerojatno obje....smile72
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:17
Ma vraga Flavia dok sam se ja premišljala on ih je sve prodao, ispala sam prava škrta Bračka, ali donjet će on još, stvaro su bile prekrasne, još ih sanjam Wink Danas sam baš gledala na pjaci i gosti ih kupuju, ali bile su samo roza.
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:21
ne znam kako sam zaobišla ovu ljepot od tvog vrtau...ma predivno, crvena bungenvillea nemam riječi.....smile55

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:21
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ma vraga Flavia dok sam se ja premišljala on ih je sve prodao, ispala sam prava škrta Bračka, ali donjet će on još, stvaro su bile prekrasne, još ih sanjam Wink Danas sam baš gledala na pjaci i gosti ih kupuju, ali bile su samo roza.

Zato i pitam jer sam bila uvjerena da se tako nekako i dogodilo, jer kasnije nisu bile spominjane niti prikazane.
....kad si pisala da si vidjela na pjaci i da se nisi mogla odlučiti...htjela sam napisat...odma sutra po obe dok ima....ali nisam....a znaš i sama da to uvijek tako biva...ako ne uzmeš odmah..."prođe baba s kolačima"....tako se i meni desilo sa jednom bijelom "verom" koja je koštala neku siću...mislim 30,00 kn....a bila je velika i lijepa...posle sam još danima "razmišljala" o njoj....i sad je se često sjetim....LOLConfusedLOL
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:29
Hvala Dada i Lora

Flavia to se kod nas reče "udri balun kad ti dođe", ali eto ja nisam Cry
život je more
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:36
Ma ne brini....doći će druge...garant i jeftinije....tako to obično bude. Ja kažem....u takvom slučaju...nije bilo suđeno! Wink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 08:06
ako te put nanese do Splita idi svakako nemoj da ti bude teško do gospona Denisa Bojčića..on nema šta nema bugica svih vrsta i šara i cijene više nego prihvatljive..ja se nisam dala van iz njegovog plastenika molila sam ga da budem njegov mali od zaljevanja..
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 23:29
Hvala na ponudi Lantana, tekomu bum maznula kod mame da tebe ne gnjavim....ali ako bu ti možda uspjelo zakorijeniti koju bungicu....za moju mačju sobu Big%20smile
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 21:49
lantana  brisi poruke...javi mi se na pp..trebam tvoju adresu...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 11:40
Lantana, znamo da si zauzeta, brzo će jesen, a do tada ulovi što možeš.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 13:11
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 14:15
Hvala svima

Duda čitala sam o njemu, ali nažalost nikad vremena kad idem u Split.

Silvek, probat ću zakorijeniti.

Jučer sam napokon malo slikala i to moj cvjetni zid. To je zid koji djeli gornji vrt od srednjeg vrta i dug je 13 metara.  Svašta sam ja tu posadila samo da ga prekrijem i evo kako to sada izgleda.

Prvo šarenolisni bršljan i do njega kombinacija budleje koja je išla u zrak 3 metra i linciere

Iz daljine još se vidi malo zida ali slijedeću godinu će se popuniti

Jasmin, ukrasna dunja i pasji trn kroz kojeg su se probile rudbeckie, a na dnu lantane i lampinjoni

Zatim ide podranea i plumbago koji još moraju malo narasti, a iza njih "žuta penjačica" i bršljan koji visi odozgo

i na kraju do bršljana lamaparanthus (slika kad je cvao)

život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 14:28
Ma kako mi je ovo famozno, ako dobro vidin to je kapula i jagodice a ovo između, ča je to beli alisum? Prva liga Thumbs%20Up

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,781 sekundi.