Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 370> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doću ti ukrasti tu krasnu tekomu , ako se moja ne primi
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
tekoma krasna..ja sam svoju iz vrta prenjela na parking i tam raste a kod mene u vrtu niti trc...gazanija je prelijepa ..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nema Lantane ali kad dođe napravi bum za nas . Čekamo sa nestrpljenjem tvoje cvijeće-i već sam ti presadila ono o čemu sam ti pričala i samo namišljam šta bi još jer tebi trebaju veliki
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lantana
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me Niho, nije me dugo bilo, ali bila je gužva svugdje, ovo je najgori mjesec u godini.
Korijenko tvojoj Nini bi bilo koji cvijet lijepo stajao u kosi. Gazanije samo ostavi vani, ako odu ima mladih. Stefkaja ![]() Niho, lantana mi i nije bila baš neki cvijet, ružno miriši, dlakava je i bodljikava, ali je Lantana lijepo ime, a i tada je bilo slobodno. SilveK ovog hibiskusa imam sjemenja, a može i rznica, tekoma ima mladih samo mi napomeni, ne stignem pisati. Kontesa, Baka, Pozvana, Smrcko, Duda i Go ![]() Još malo pa će biti više vremena za forum, a do tada puno pozdrava svima. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Predivno, kao i uvijek!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lantana....sve je prekrasno...ne mogu ništa posebno izdvojiti, ali moram pitati, jel me živo interesira....šta je bilo sa onim bijelim i žutim bugenvilijama....jesi "ubola" koju?...ili vjerojatno obje....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma vraga Flavia dok sam se ja premišljala on ih je sve prodao, ispala sam prava škrta Bračka, ali donjet će on još, stvaro su bile prekrasne, još ih sanjam
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne znam kako sam zaobišla ovu ljepot od tvog vrtau...ma predivno, crvena bungenvillea nemam riječi.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Zato i pitam jer sam bila uvjerena da se tako nekako i dogodilo, jer kasnije nisu bile spominjane niti prikazane.
....kad si pisala da si vidjela na pjaci i da se nisi mogla odlučiti...htjela sam napisat...odma sutra po obe dok ima....ali nisam....a znaš i sama da to uvijek tako biva...ako ne uzmeš odmah..."prođe baba s kolačima"....tako se i meni desilo sa jednom bijelom "verom" koja je koštala neku siću...mislim 30,00 kn....a bila je velika i lijepa...posle sam još danima "razmišljala" o njoj....i sad je se često sjetim....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Dada i Lora
Flavia to se kod nas reče "udri balun kad ti dođe", ali eto ja nisam ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma ne brini....doći će druge...garant i jeftinije....tako to obično bude. Ja kažem....u takvom slučaju...nije bilo suđeno!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ako te put nanese do Splita idi svakako nemoj da ti bude teško do gospona Denisa Bojčića..on nema šta nema bugica svih vrsta i šara i cijene više nego prihvatljive..ja se nisam dala van iz njegovog plastenika molila sam ga da budem njegov mali od zaljevanja..
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hvala na ponudi Lantana, tekomu bum maznula kod mame da tebe ne gnjavim....ali ako bu ti možda uspjelo zakorijeniti koju bungicu....za moju mačju sobu
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
lantana brisi poruke...javi mi se na pp..trebam tvoju adresu...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, znamo da si zauzeta, brzo će jesen, a do tada ulovi što možeš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Hvala svima
Duda čitala sam o njemu, ali nažalost nikad vremena kad idem u Split. Silvek, probat ću zakorijeniti. Jučer sam napokon malo slikala i to moj cvjetni zid. To je zid koji djeli gornji vrt od srednjeg vrta i dug je 13 metara. Svašta sam ja tu posadila samo da ga prekrijem i evo kako to sada izgleda. Prvo šarenolisni bršljan i do njega kombinacija budleje koja je išla u zrak 3 metra i linciere ![]() Iz daljine još se vidi malo zida ali slijedeću godinu će se popuniti ![]() Jasmin, ukrasna dunja i pasji trn kroz kojeg su se probile rudbeckie, a na dnu lantane i lampinjoni ![]() ![]() ![]() ![]() Zatim ide podranea i plumbago koji još moraju malo narasti, a iza njih "žuta penjačica" i bršljan koji visi odozgo ![]() i na kraju do bršljana lamaparanthus (slika kad je cvao) ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma kako mi je ovo famozno, ako dobro vidin to je kapula i jagodice a ovo između, ča je to beli alisum? Prva liga
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |