Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 109>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 17:48
 Rolling%20Eyes Hm, daj me prosvijetli draga Nato... nisam sigurna da znam o kojem 3D mediju pričaš, možeš mi malo pobliže objasniti ako ti nije prevelika tlaka, pliz please
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:56
nije mi nimalo tlaka... to tije tekućina koja se zove POTCH PLUS 3 D effekt...nalazi se u bočici od 80 ml (barem ovaj moj)....uglavnom, njega stavljaš na detalj koji želiš istaknuti, tekućina je gusta i mliječno bijele boje. kako se suši, tako postaje prozirna i ispupčena...ukoliko želiš jače istaknuti detalj, nekoliko puta premažeš tom tekućinom...na slovima je dva sloja te tekućine...sačekla sam da se prvi sloj potpuno osuši, pa sam onda premazala sa još jednim slojem...
nadam se da sam sada malo pobliže i jasnije predočila...ukoliko nisam...dajem još uputa, nije problem i nije nikakva tlaka
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 22:39

evo pregledala sam što sam kod tebe propustila dok sam se odmarala...

tebi je tvoj odmor stvarno dobro došao. radovi su mi baš lijepi. i sa zakašnjenjem - sretan rođendansmile166
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 23:18
Joooj, puno ti hvala, draga Nataša, stvarno si me obradovala. Ovaj ću tjedan do chemaca, nadam se da ga oni imaju...ne znam kak ga nisam prije uočila a svaki put kad idem u kupovinu tragam za nečim novim, uvijek me kopkaju ta nova pomagala za izradu... baš si srce Valentine%20hand%20heart
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 11:49
ogledalo je jednostavno predivno...ova slova su salveta?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 12:03
Originalno poslano od člana orca orca napisao:

slova si print...Wink
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 15:57
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

slova si print...

Na kakav papir si printala slova?

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:48
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

slova si print...

Na kakav papir si printala slova?

na pelir papir...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:58
Pelir papir.....papir moje mladosti, kojeg sad nigdje ne mogu nabaviti u cijelom Zagrebu, svugdje me gledaju tupim pogledom punim razumijevanja kad pitam za njega...kao kaj mi je to i čemu služi Crazy%201
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:44
ja imam neku malu zalihu što mi ju je goga darovala i sada to čuvam kao oko u glavi...
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 08:21
kako ti je dobro ovo ogledalo. .
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 08:46
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

kako ti je dobro ovo ogledalo. .

hvala mila...i ja se polako zaljubljujem u njega i pomalo žalim što nemam jednu malenu djevojčicu kojoj bi napravila još jedno takvo...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 08:58
upala sam u neku romantičnu fazu crvene boje i njenih nijansi,pa je kao posljedica toga proizašla i moja prva boca... namjenjena je šogoru za liker od višnje kojeg je ove godine sam radio... usput sam se na njoj igrala sa nekolikonovih stvari... pittorico sam pokušala napraviti nekako kao akvarel (ispod je bijela podloga i dosta se reflektira, vjerujem da bi bilo bolje da je ispod bila boja vanilije ili bež, no, kako se kaže, svaka škola se plaća, stečeno je novo saznanje).
na boci sam se konačno malo poigrala i sa šablonama (za prvi puta i nije tako loše, osim što sam izabrala najsitniji mogući motiv, a printala sam si sama šablonu... mislim da sam trebala za početak sa nečim većim, mislim motivom većim, ali eto...još jedno novo stečeno iskustvo i saznanje o greškama)
sve u svemu, kako je boca poslužila kao iskustveno empirijsko zamorče u mojim kućnim čarolijama, i naposlijetku nije proizašla tako loše kako se čini na prvi pogled...

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 09:34
Super @mnataša1,super,pokus uspio,pokusi uvijek dobrodošli!Thumbs%20Up
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 12:17
Jooooj, što volim ovakve pokuse... em nekaj novoga spoznaš, em na kraju dobiš novu krasnu dekoraciju, ili u ovom slučaju, i prekrasnu dekorativnu uporabnu stvar....jako lijepo draga Nataša Heart%20GlassesHeart%20Glasses
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 12:43
slažem se s Primaverom, i baš mi se sviđa ova flaša. .
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 13:42
smile55
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 14:16
I meni se flaša sviđa.Ja sam odlučila da ću dragom napravit jednu za orehovicu,ali nikak da se primim toga,malo me strah kak bu ispalo.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 16:22
i meni je boca predobra. samo ti eksperimentiraj, za sada  (koliko sam ja vidjela) nisi ni jednom podbacila. bravo! 
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 20:46
hvala vam mile moje smile79 od vaše hvale narasla mikrila, sada samo smišljam kako da do kraja izvedem sljedeću čaroliju, pa da i nju prikažem u javnost...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.