natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 109> |
Korisnik | |||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
nije mi nimalo tlaka... to tije tekućina koja se zove POTCH PLUS 3 D effekt...nalazi se u bočici od 80 ml (barem ovaj moj)....uglavnom, njega stavljaš na detalj koji želiš istaknuti, tekućina je gusta i mliječno bijele boje. kako se suši, tako postaje prozirna i ispupčena...ukoliko želiš jače istaknuti detalj, nekoliko puta premažeš tom tekućinom...na slovima je dva sloja te tekućine...sačekla sam da se prvi sloj potpuno osuši, pa sam onda premazala sa još jednim slojem...
nadam se da sam sada malo pobliže i jasnije predočila...ukoliko nisam...dajem još uputa, nije problem i nije nikakva tlaka |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
evo pregledala sam što sam kod tebe propustila dok sam se odmarala... tebi je tvoj odmor stvarno dobro došao. radovi su mi baš lijepi. i sa zakašnjenjem - sretan rođendan
![]() |
|||
![]() |
|||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
||
|
|||
![]() |
|||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
||
ogledalo je jednostavno predivno...ova slova su salveta?
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
slova si print... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Na kakav papir si printala slova? |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
||
na pelir papir... |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
ja imam neku malu zalihu što mi ju je goga darovala i sada to čuvam kao oko u glavi...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
kako ti je dobro ovo ogledalo. .
|
|||
![]() |
|||
||
hvala mila...i ja se polako zaljubljujem u njega i pomalo žalim što nemam jednu malenu djevojčicu kojoj bi napravila još jedno takvo... |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
upala sam u neku romantičnu fazu crvene boje i njenih nijansi,pa je kao posljedica toga proizašla i moja prva boca... namjenjena je šogoru za liker od višnje kojeg je ove godine sam radio... usput sam se na njoj igrala sa nekolikonovih stvari... pittorico sam pokušala napraviti nekako kao akvarel (ispod je bijela podloga i dosta se reflektira, vjerujem da bi bilo bolje da je ispod bila boja vanilije ili bež, no, kako se kaže, svaka škola se plaća, stečeno je novo saznanje).
na boci sam se konačno malo poigrala i sa šablonama (za prvi puta i nije tako loše, osim što sam izabrala najsitniji mogući motiv, a printala sam si sama šablonu... mislim da sam trebala za početak sa nečim većim, mislim motivom većim, ali eto...još jedno novo stečeno iskustvo i saznanje o greškama) sve u svemu, kako je boca poslužila kao iskustveno empirijsko zamorče u mojim kućnim čarolijama, i naposlijetku nije proizašla tako loše kako se čini na prvi pogled... ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||
Super @mnataša1,super,pokus uspio,pokusi uvijek dobrodošli!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
slažem se s Primaverom, i baš mi se sviđa ova flaša. .
|
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
I meni se flaša sviđa.Ja sam odlučila da ću dragom napravit jednu za orehovicu,ali nikak da se primim toga,malo me strah kak bu ispalo.
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
i meni je boca predobra. samo ti eksperimentiraj, za sada (koliko sam ja vidjela) nisi ni jednom podbacila. bravo!
|
|||
![]() |
|||
||
hvala vam mile moje
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |