Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 24> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poluniski delfinium je prekrasan, dupli ako dobro vidim. Jel on jednogodišnji?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
kakve surfinije ... nešto naj ... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea kod tebe uvijek puno starog ali i novog, a sve predivno. Uživam u tvom samoborskom vrtu, šarenilu cvijeća i ukrasa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super izgleda vrt ,pun različitog divnog cvijeća!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasno cvijeće! Šteta što ti ne mogu pomoći oko imenovanja, ali mi se jako sviđa!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće je prekrasno. Kad ovako gledam u dilemi sam, volim žuto i narandžasto najviše. A opet i ostale boje.... Posebno |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Malo sam pobrkal lončiće, lijevo je. Oprosti, moram pričati sa MM istovremenoi tipkati da se ne naljuti. Slušam priče sa njegovog posla, o izgubljenim utakmicama i molim Boga da ide spavati. Stalno mi virka u ekran.
![]() ![]() Znači to su ljubičice, a ja stalno zavirujem i čekam ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Meni osobno uopće ne sliči na ljetni jorgovan. Sad sam ga dobro upoznala!
Hvala waterlily kaj si me počastio/la sa prvim postavom ovdje!!! |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
to je ljetni jorgovan
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Jeli misliš na ovaj iza kadifica? Ono sa suhim vrhovima je neka ukrasna trava, a iza nje se vidi djevojačko oko... Na lijevoj strani su ljubičice...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve ti je prekrasno u vrteku i zdravo ti biljke izgledaju
![]() Nešto novo, ali ne znam ime (a voljela bih saznati ![]() Meni ovo liči na kadulju. ![]() Molim te koji je ovo cvijet desno, veći zeleni listovi? To sam dobila od tebe, ali još nije cvjetao ili ne cvjeta uopće? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Suzika je mrak!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ansrea vrt je predivan,pun prekrasnih boja a sve tako uredno.
|
|
![]() |
|
Konti, tebe ne bi niti par takvih strašila prestrašilo...
![]() Evo ipak iz moje nepoznate biljkice nastao lijep cvijetak: Vajgela opet skromno procvjetala Dragoljub se sakrio iza kadifica Slak se sam zasijao i tražio kud da se penje, pa mu ja i pomogla Suncokreti u mom vrtu I crnooka suzana za ovaj put kojoj se ne mogu nadiviti otkako je završila u vrtu... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma to strašilo si sigurno stavila da bi mene prestrašio kad na jesen dođem u goste opet
![]() ![]() Horti znaš da mi nije dala da hodam po vrtu bez nje iza leđa? ![]() ![]() onda podijelim maslačku i tebi tog puzavca ako ima dvije grane..jer on mene ne voli ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ono novo bi mogao biti lythrum neki.
Delphinium mi je jaaako zgodan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je krasan,patuljak je odličan,a strašilo je zakon!
![]() |
|
![]() |
|
Novi poluniski delphinium Nešto novo, ali ne znam ime (a voljela bih saznati ![]() Novi ukras vrtu (čuvar malih pakujaca) ![]() Kontesaa, pogle kak smo lepi... |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kod tebe se nema šta izdvajati ,sve je savršeno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |