Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hvala Niho na šetnji mojim vrtom,
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve lijepo, ali ipak mi je najdraži žuti hibiscus!
![]() |
|
![]() |
|
Puno hvala na pohvalama i na šetnji kroz moj mali vrtek..
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Žuuuuuti hibiskus je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Onaj grmek za koji ne znaš ime je mahonija.Slobodno me nek ispravi netko ako grešim .
Žuti hibiskus vidim prvi puta. Prekrasan je ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Stefkaja, onaj grm je mahonija, a žuti hibiskus sam već 3x pogledala, predivan je!
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Eh, Štefica je bila malo brža !
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefkaja biljčice su p r e d i v n e! Ali moram i ja reći: a tek žuti hibiskus! To stablo otkrivam ove godine, iako smo imali prije nekih 40 dva u vrtu.Ali pojeo ih lovor!Nisam ni znala da ima i vrtnih u divnim bojama!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Žuti hibiskus je predivan!
|
|
![]() |
|
hvala svima na pohvalama na mojim biljčicama, šaljem svima
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako se nebi pohvalilo vidi ove ljepote
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Imaš prekrasnih primjeraka, mene su osvojili lotus i klematis.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |