Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 113> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heeeeej proljećka!
vratila si se? kako je bilo? jesi se odmorila?
kakve pi...... radiš? srećom pa je rose tako učinkovita pa nisam imala priliku vidjeti šta god da si izvela.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Rose hvala ti i pusicaaaa
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme meni čim sam se pojavila odmah p......ja !!!!
Molim naše moderatore ili tko može neka briše višak postova i ostavi samo zadnji post!!!!
Sorry, nije bilo namjerno!!!!
|
|
![]() |
|
Cure dobro vam večer.
Samo da se javim da sam se vratila sa godišnjeg odomora...
Idem malo pogledati radove
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ajde, ženske malo strpljenja. znate li koliko sam ja sinoć vremena potrošila tražeći vas?!
moram studiozno pregledati šta imam od slika a da je koliko-toliko pristojno.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Daj Anastazija, nemoj zezati! Vidiš da ti se Rose prijeti! Imam ja prijatelja nekoliko u tvom gradu, nemoj da te dođu potražiti (ili još gore - slikati?!?) još noćas! Jednu malu sličicu, s najmanje štete...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
a jesi zloćka,ja cilo vrime provjeravam,ono nista,a ona nas zeki ovde. ajmo sliicu na sunce!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
DOGOVORENO!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() nadam se da niste dehidrirale čekajući na mene. a ja gledala vaše slike tamo.
![]() ![]() ![]() a moju sliku ćete morati još malo pričekati. problematična sam pred objektivom, ono kao jelen pred farovima auta. kad sam bila mala skrivala sam se pod stolom kad je netko slikao, a sada se posvađam s onim tko me hoće slikati. tako da će moja potraga za pristojnom slikom vjerojatno potrajati.
ali vas dvije (uz mnoge druge koje sam tamo vidjela) ste mi takvi komadi da vam ja ni ne trebam.
ustvari, imam ideju.... ajmo mi na tu pivu pa kad ja završim pod stolom (kao u mladim danima) slikajte me, radite mi šta god hoćete....
![]() |
|
![]() |
|
Sad ona negdje kopa i traži svoju sliku.... Joj, baš se veselim!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anastazija,jel se i ja mogu pridruzit partyu?
|
|
![]() |
|
Što se mene tiče - naravno! Al' pitaj još Anastaziju, ona organizira (i plaća) jer slavi što tipka sve u 16!
![]() |
|
![]() |
|
mogu li se i ja pridruzit?
|
|
![]() |
|
Idem i ja s tobom! Ja bih crnu!
![]() |
|
![]() |
|
yeah!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ideš popit pivu da nazdraviš?
![]() |
|
![]() |
|
znam,u slike članova,ajde ja te čekam
|
|
![]() |
|
ej, pa ja imam 501 post!
![]() znate kud sad idem?
![]() |
|
![]() |
|
čekaj da razmjenim krupnu novčanicu
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
može anastazija...samo uz dijagnozu priloži 10 000 eura
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |