OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam drage moje na posjeti i pohvalama, a bio je i jedan dečko (hvala Toni), malo je sve na slikama nekako ljepše, ali niti za stvarno nije loše.
Jutros sam malo slikala oleandre, još se dobro drže, pravi su junaci, njih čak ni ne zalijevam . Tu kod nas oni vire iz svakog vrta, ima ih puno i u gradskim nasadima, pa su nekako uobičajeni i ne obraćamo toliko pažnje njihovoj ljepoti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok prelijepo. I hortenzije ti se još odlično drže. Na Brbljaonici sam ti napisala da je grevilea ista kao kad smo je kupili. Sad MM ulazi i pita je l' ne vidim da se suši!? Pa jedna grančica je malo žuta, ali ja se nadam da to nije loš znak i za sad još iz toga ne pravim pitanje!. Zalijevam je obilno kao i sve drugo.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imam i ja daturu
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krumpirko - otac i sin, velikog sam kupila kao malu biljčicu, malog sam uzgojila iz reznice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj baš me iznenadi -jeli ono crveni oleander--taj još nemam samo da znaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
A ovo je moj "voćnjak u teglama", mali agrumi, ali imaju plodove
limun ![]() mandarina ![]() klementina ![]() |
|
![]() |
|
Niho, nije baš crveni taj oleander, nešto između roza i crvene boje Meni oleanderi najbolje uspijevaju ovako: odrežem grančice dugačke 30-tak centimetara,skinem donje listove, stavim ih u vodu, u vodu dodam komadić ugljena, ugljen služi da se voda ne usmrdi, pa je uopće ne treba mijenjati. Kad grančice puste žile posadim u zemlju. Ja sam grančice odrezala pred jedno mjesec dana i već sam posadila mlade oleandere |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivni su ti oleanderi..
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Toliko toga prekrasnog da sam do kraja stranice pozabila kaj sam mislila posebno pohvaliti!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivni su ti oleanderi,a i ovo voće
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepo nema šta
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
o kako su ti agrumi lijepi...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jesi li plela grane krumpirka i kako, ako si?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Od kad ja nisam vidjela u novom izdanju tvoje kaktuse -hajde malo -neću bogami ništa tražiti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo da vam odgovorim
Smrčko Pogledaj na prvoj slici krumpirka - dvije grane sam plela i vezala uz štap, treća mi je "pobjegla", nju namjeravam odrezati. Mali krumpirko je uzgojen iz reznice i ima samo tu jednu granu, nju sam vezala uz štap da bude ravna, a male grančice koje izbijaju iz nje skidam Lora - scaevola jednu grančicu sam zabola u zemlju iz znatiželje da li će se primiti i uspjelo mi je. Pred par dana zabola sam još 3 grančice, ako puste korijenje javim ti. Jedino neznam da li ima smisla sada razmnožavati, ako je jednogodišnja biljka koja će na jesen nestati - ili se možda može održati? Niho - kaktusi od kaktusa sam odustala, naljutila sam se na njih jer bodu, pa sam ih razdijelila - skoro sve A od sukulenata nemam ništa novog, a stari su pomalo zanemareni sada kad ima toliko ljetnog cvijeća. Doći će oni na svoje u jesen, kad ostalo nestane. Evo, samo ovaj je novi ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ti si Otok ipak majstor br. 1 u uzgoju iz reznica, krumpirko ti je super i mladi i stari
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma to je po sistemu - i ćorava kokoš pronađe zrno.
Koliko se toga ne primi..... a za nešto znam kada treba saditi, drugo sadim kad mi dođe pod ruku, pa mi se poneka biljčica smili i pusti korjenčiće Najveći otpor do sada pružao je plumbago, ali uspjela sam, narastao je, procvjetao je i krasan mi je. |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Kad već danas nemamo plavo nebo - evo malo plavetnila, s pokojim bijelim oblačkom
Slak je za ovu godinu završio svoju cvatnju, tek pri vrhu se pojavi još koji cvjetić ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |