Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Začinsko i ljekovito bilje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kava
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kava

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2007 u 09:40

Prvu koju sam imao sam odmah stavio u prozor,reko ona voli puno sunca,a na kraju suprotno...

Druga je bila prekrasna,poklonio sam ju prvoj susjedi jer je jos veci kavoljubac od mene,pa reko neka uzivaTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2007 u 09:19
Imao sam i ja nekoliko biljčica kafe u saksiji, ali su mi brzo propale. Nisam znao šta im odgovara.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2007 u 09:00
...ima ju vec neke dvije godine, ovo za sunce je tocno ja sam ju stavila na sunce i jadnica se sva prrzila. Imam tri stabalca koja su dosla zajedno , mozda je dobro rasaditi ih. Trenutno je u ocajnom stanju , svako stabalce ima samo po 2-3 lista pri vrhu , ali nadam se da ce se oporaviti. Ovo za vlaznost i prskanje nisam znala, mozda joj to i fali. Inace kupila sam ju u BilliTongue....znaju je cesto imati.
Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2007 u 08:43
Kofea/Coffea arabica

slika sa net-a

Ima li tko iskustva sa ovom biljkom?
Jako je zahvalna ako joj se osigura visoka vlaznost zraka (redovito orosavanje)

Voli suncano ali bez direkt sunca jer dobiva fleke po listovima.

Nije pretjerano zahtjevna..

Meni se osobno ova biljka jako svidja i zanimljivo mi zvuci pomisao uzgajanja biljke kave kod kuce..

Kompaktno djeluje,jer ih ima po nekoliko u busenu..
Moja preporuka je da se ne rasaduje,nego ostavi tako..

Kad preraste,lagano se oreze,da se formira grmoliki oblik

Ažurirao administrator - 22 Prosinac 2007 u 14:33
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.