Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 56> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E saaro ...prelijepo si to napravila...i znam da bih tvoje radove uvijek prepoznala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
prekrasno....ma nije to samo ogledalo...ima tu jos ...vidi se da si vrijedna....bravo ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ostala sam bez teksta... Klimt i kutije - dvioje moje najdraze stvari... u ovom slucaju napravljene tako da sam se raspametila... hvala ti sara sto si pruzila priliku da ovo vidim
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ogledala su super! |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara zamalo su mi promakla ova ogledala..bravo draga,opet si originalna,prekrasna ogledalca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
mogu samo reći MRAk, MRAk, MRAk... kako su dobra ova ogledala...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Najprije pohvala balkonu - i ja bih jedan takav!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni radovi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ogledala su ti predobra!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hi hi. Ajme ludih mojih teta. Aha gledam Srđ iz moje sobe, a s ovog balkona Lovrijenac. Utrljavala sam pigment za metalic boju...ljubičasto, modro i zeleno. Preskupo ali nisam mogla odolit. Puno jeftinija verzija su sjenila za oči
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
prekrasna ogledala,čak mi je zadnje mrvicu ljepša od prvog,makar nema salvete na njemu
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ma kako je krasno uletilo "malinasto "ogledalo na prekrasni balkon.Jel ti to gledaš Srđ s prozora?
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
saro sve mi se više sviđa ogledalo sa malinama ..doći ću ko miš po noći i malkice ga "podragati"
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
vratila se saara sa svojim lijepim stvarima. ogledala su mi mrak! da, stvarno šta je to na zadnjem u pukotinama?
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
saaro, sto si utrljavala u ovo zadnje ogledalo? prah ili boju? predobra je nijansa. unikatni radovi, nema sto. prelijepo :)
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Fala, fala veri mač
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
saara fantastični su ti radovi! ono prvo ogledalce me odusevilo
![]() |
|
![]() |
|
I evo drugo. Nije mi se lijepilo. Pjesma je Suddenly-Billy Ocean
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |