lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 49> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga lula, pa ljepotice jesi li ti imalo odmarala na tom svom godisnjem? pregrst novih uradaka, ma prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga Ninochka ...jesam..puno sam odmarala...to je odmor za dušu. Rezuckala sam na molu pod suncobranom. Uspijela sam otići i na jedan moto susret, obišla sa klincima na povratku Plitvice...bilo je lijepo....
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ma prelijepo, znaci punih baterija i prepuna novih ideja ;) bravo draga, zaista lijep, kreativan i ispunjen odmor. to se trazi :*
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
vrijedna si i jako lijepe radove imas...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lula,imaš super klince!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Imam...ponekad su pravi anđeli...a ponekad
![]() |
|
![]() |
|
Leonarda, hvala ti .
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
lula, da znaš da sam te se sjetila prije par dana i mislim si što te nema. a ti bila vrijedna i sad nas zatrpala radovima. prekrasno. sad ti malo zavidim na odmoru. mislim, i meni je bilo lijepo na moru, ali nisam radila baš ništa kreativno (osim sendviča za na plažu)
a klinci su ti pravi!
|
|
![]() |
|
Hvala , Anastazija....vidim da si postala vidljiva....Piramida je stavila Spidermena, nemoj sad i ti ....Betmena....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Predivna četka, krasan motiv i savršeno raspucavanje, samo mi je enigma gdje nabavljate ove krasne drvene četke
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Draga Primavera nije nikakva enigma ....našla sam ih u Offertisimi u Ozaljskoj, vjerujem da ih ima i u drugima po gradu. naravno nemaju ih uvijek...nije mi problem pogledati ako te zanima.
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
One boce i pijat na masline su ti prekrasne za +10....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala Frezija i Anđelka
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
odlicna ideja
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
primavera ja sam takvu četku našla u kauflandu...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna četka,jesu to đurđice?
|
|
![]() |
|
Jesu..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |