Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 36>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 22:01
Hoste su ti prekrasne!!!
To sam već odavno konstatirala. Zanima me da li su i oni maleni grmići u prednjem planu mini-hoste?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 21:43
Rose, na njihovim stranicama piše da obnavljaju cvatnju. Obilježili su ih kao 10/10, a i izgledaju prekrasno. Što se tiče bujnosti nema veze, ali svejedno da pitam smijem li bujnost ograničiti orezivanjem? Znači višak orežem?

Kako razmnožiti onu begoniju? I zašto bi im bilo bolje u tegli? Ja sam dva gomolja posadila u vrt i čini mi se da im je Ok.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 10:24
Mačak, pogledala sam te ruže koje želiš naručiti, prekrasne su, jedna ljepša od druge, a ime ih još jako lijepih
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 09:49
samo da ti kazem ove dvije starinske one ti cvatu samo jednom u godini ,a jako se razrastu  pa pazi dati ne zaduse ove tri ostale.Ja sam ga ih ovu god. narucila 10 i 1 stablasicu i u 10 mj. idem po njih bas im se veselim
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 08:49
Begonija je medena.Tako ih i ja spremam,kako je Brome rekla.To vjerojatno znaš no nije loše napomenuti opet,gomolj se mora dobro osušiti,očistiš ga od zemlje i držiš na suhom i tamnom mjestu.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 08:09
što se tiće begonije izvadiš gomolj iz zemlje kada odcvijeta, uglavnom prije mraza i spremiš u papirnatu vrećicu na mjesto gdje ne smrzava da miruje, a na rano proljeće ponovo posadiš ali mislim da je bolje u teglicu.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 22:31
Eto, ni meni.
A naručila bih ove:

Paul Neyron
Jacques Cartier
Michelangelo 

Tchaikowski 

Imperatrice 

Sve će ići na isto mjesto, pa slobodno komentirajte, jer većeras niš od narudžbe.

I ovo gore nisu nikakvi linkovi, nešto je pošlo krivo.
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 22:20
i ja sam pokusavala slati malo prije dopunu narudzbe al mi ju ne zeli poslati
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 22:11
Vjerojatno puževi dada.

rosa, silveKsmile79
Baš si naručujem nove ruže iz Viraga, i nikako da mi stigne aktivacijski link. Imat ću šta saditi na jesen, a darling manje za kositi na proljećeTongue
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:25
Hoste ti super izgledaju! Moje hoste, koje su u loncima, izgledaju kao ova tvoja velika...prekrasno i zdravo, a one koje su posađene u zemlju, nešto im je skroz izgrickalo lišće.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:08
sve je lijepo al najvise mi se svida ona satirana ruza
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:06
Sve pohvale za hostu Clap
Ono kaj neznaš ime je physalis, nisam sigurna dal je peruanska jagoda, najviše mi na to liči...uglavnom vrsta physalisaWink
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:00
Istina, Željka, istinaTongue
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 17:44
Hosta je predivna...smile71
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 17:14
Moja ljubimica:

I ovo bi trebao biti lijepi dečko. Njih sam imala prije tri godine i evo jedan je odlučio niknuti i procvjetati ovu godinu:

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 17:12
Hvala Toni.
Je Josipa okružene su stablima jabuka.

Danas idem staviti veš da se suši i prilikom prolaska pokraj sjenice ostanem iznenađena ugledavši ovo:

ShockedShockedShocked

Prošlu godinu imala sam Crnooku suzanu, prikupila sam sjemenke i nijedna nije nikla. A ova je nikla sama od sebe!!!

Samo su ova dva cvjetića, ali svejedno super!!!

Tikvice imaju slabo plodova, ali evo jedan "cug" kako ga moja sveki zove:

Zaboravih ime:

Begonija jedna u paketu ovakva, a druga žuta, a trebale su obje biti ovakve. Posađena je direktno u vrt, recite mi kako ju sačuvati za iduću godinu?

Shocked
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 23:45
Moji favoriti su gladiola roza sa tamnom nijansom,i hosta.
Mora da ti je hosta u finoj hladovini kad je tako lijepa.

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 23:26
lijepo cvijece a i fotke
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 22:37
Ovaj bijeli i prekrasno miriši, a cvjetovi još nisu svi otvoreni tako da cvatnja nije gotova.

Hvala!
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 19:51
Zavidim ti na hostama i gladiolamasmile90
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.