Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 36> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoste su ti prekrasne!!!
To sam već odavno konstatirala. Zanima me da li su i oni maleni grmići u prednjem planu mini-hoste? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Rose, na njihovim stranicama piše da obnavljaju cvatnju. Obilježili su ih kao 10/10, a i izgledaju prekrasno. Što se tiče bujnosti nema veze, ali svejedno da pitam smijem li bujnost ograničiti orezivanjem? Znači višak orežem?
Kako razmnožiti onu begoniju? I zašto bi im bilo bolje u tegli? Ja sam dva gomolja posadila u vrt i čini mi se da im je Ok. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mačak, pogledala sam te ruže koje želiš naručiti, prekrasne su, jedna ljepša od druge, a ime ih još jako lijepih
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
samo da ti kazem ove dvije starinske one ti cvatu samo jednom u godini ,a jako se razrastu pa pazi dati ne zaduse ove tri ostale.Ja sam ga ih ovu god. narucila 10 i 1 stablasicu i u 10 mj. idem po njih bas im se veselim
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Begonija je medena.Tako ih i ja spremam,kako je Brome rekla.To vjerojatno znaš no nije loše napomenuti opet,gomolj se mora dobro osušiti,očistiš ga od zemlje i držiš na suhom i tamnom mjestu.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
što se tiće begonije izvadiš gomolj iz zemlje kada odcvijeta, uglavnom prije mraza i spremiš u papirnatu vrećicu na mjesto gdje ne smrzava da miruje, a na rano proljeće ponovo posadiš ali mislim da je bolje u teglicu.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Eto, ni meni.
A naručila bih ove: Paul Neyron Sve će ići na isto mjesto, pa slobodno komentirajte, jer većeras niš od narudžbe. I ovo gore nisu nikakvi linkovi, nešto je pošlo krivo. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
i ja sam pokusavala slati malo prije dopunu narudzbe al mi ju ne zeli poslati
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Vjerojatno puževi dada.
rosa, silveK ![]() Baš si naručujem nove ruže iz Viraga, i nikako da mi stigne aktivacijski link. Imat ću šta saditi na jesen, a darling manje za kositi na proljeće ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Hoste ti super izgledaju! Moje hoste, koje su u loncima, izgledaju kao ova tvoja velika...prekrasno i zdravo, a one koje su posađene u zemlju, nešto im je skroz izgrickalo lišće.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
sve je lijepo al najvise mi se svida ona satirana ruza
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve pohvale za hostu
![]() Ono kaj neznaš ime je physalis, nisam sigurna dal je peruanska jagoda, najviše mi na to liči...uglavnom vrsta physalisa ![]() |
|
![]() |
|
Istina, Željka, istina
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hosta je predivna...
![]() |
|
![]() |
|
Moja ljubimica:
![]() I ovo bi trebao biti lijepi dečko. Njih sam imala prije tri godine i evo jedan je odlučio niknuti i procvjetati ovu godinu: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Toni.
Je Josipa okružene su stablima jabuka. Danas idem staviti veš da se suši i prilikom prolaska pokraj sjenice ostanem iznenađena ugledavši ovo: ![]() ![]() ![]() ![]() Prošlu godinu imala sam Crnooku suzanu, prikupila sam sjemenke i nijedna nije nikla. A ova je nikla sama od sebe!!! ![]() Samo su ova dva cvjetića, ali svejedno super!!! Tikvice imaju slabo plodova, ali evo jedan "cug" kako ga moja sveki zove: ![]() Zaboravih ime: ![]() Begonija jedna u paketu ovakva, a druga žuta, a trebale su obje biti ovakve. Posađena je direktno u vrt, recite mi kako ju sačuvati za iduću godinu? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Moji favoriti su gladiola roza sa tamnom nijansom,i hosta.
Mora da ti je hosta u finoj hladovini kad je tako lijepa. |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
lijepo cvijece a i fotke
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Ovaj bijeli i prekrasno miriši, a cvjetovi još nisu svi otvoreni tako da cvatnja nije gotova.
Hvala! |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Zavidim ti na hostama i gladiolama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |