Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 280281282283284 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lilly, Anaida, Niho i Štefica hvala na posjeti i na lijepim riječima
![]() Evo jedne novosti, danas odem ja vidjeti moje goste Ruse u onaj dolje apartman, a ono iznenađenje procvao adam i cvijet se već posušio, ali ide još jedan, baš me iznenadio, a i gosti oni uredno zaljevaju pitare na terasi ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Macak kad dođem u Kutinu popit ćemo kavu i donjet ću ti malo Mediterana. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Za crvenu bugenviliu se slažem s tobom, toliko je rijetka da je uživam gledati, a ovu ljubičastu kao da je to normalno da je tu. Pazi kod ruže kad je budeš presađivala, velike biljke se teže ponovno prihvate nego mlade ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Otok i ja imam njih više i samo ova ispod zida cvate jer ima puno sunca, ali definitivno je uranila ovu godinu sa cvatnjom, mislim da tvoje još stignu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Bungenvilija , a iza nje more,pa kud lijepšeg ugođaja
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja Lantana koliko puta okrenem jednu te istu stranicu i samo gledam . Pa ženo ja se ne mogu nadiviti -čak se toliko i raznježim u tvome vrtu da sam znala malo i zaplakati . Ove tvoje sad bugenvilije stvarno su me opčinile . Šta bi dala da takvo nešto imam -Imam osijećaj da stvarno tvome vrtu ne može niko pariti . Svaki trun tvog vrta je za mene nešto najljepše što sam ikad vidjela . Neznam ni šta bi više rekla samo da
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uobičajeno predivne slikice... Srećom, i ja uživam u takvim slikicama ovih dana jer sam na plavom Jadranu na godišnjem...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod tebe je uvijek perdivno,sve u šarenilu!! Prekrasne i zdrave sve biljke!!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Lantana
![]() Znam, znam, ali moj cvijetnjak i okućnica su još daleko od noga kakve želim, moram još puno grešaka napraviti da pogodim pravu kombinaciju. A kod tebe je sve divno, sunce, more, cvijeće.... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo ali ovaj put dajem prednost crvenoj bugenviliji! Jer je rijetkost.
Inače hvala i tebi Lantana i Dudi na odgovoru za ružu. Probat ću je preseliti. Ma to nam je poklonila svekrva na svoj 90-ti rođendan pa je MM sentimentalno vezan. Normalno! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ponovno krasne slike Lantana, bugenvilie uvijek oduševljavaju, koliko god da su i kod mene i kod tebe uobičajene biljke.
Nego, muči me moja žuta penjačica - ne cvate. Čini mi se da je tvoja malo uranila, tu kod nas još nisam vidjela da cvatu. Ali moja nije cvala ni lani, a ja je posadila svuda da pokrije neke djelove. Lijepa, živa, zelena, raste, ali cvijeta nigdje |
|
![]() |
|
Hvala Kontesaa, to je ona prednost o kojoj ja pričam, istina je da uvijek nešto cvate kod nas. Što se tiće grešaka i ja sam ih puno napravila, nekoliko mojih favorita sam izgubila, ali znam za slijedeći put. Ja ništa ne sadim dalje od travnja, jer se to posuši ili samo životari. Kod mene cvjetni barjak ljeti nose bugenvilie Mlada bugenvilia u punom cvatu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stara bugenvilia ![]() ![]() Obje ![]() Cvate i žuta, ona će sad cvjetati do jeseni ![]() ![]() Rudbeckie, meni je to prekrasan cvijet, crno-žuta kombinacija ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Draga moja svaki dio Lijepe naše je lijep, meni je i tvoja Moslavina prekrasna, pogotovu u proljeće, toliko tulipana sam samo vidjela na slikama iz Nizozemske. Moja prijeteljica iz Kutine ima najljepši ružičnjak koji sam ikad vidjela, a ti isto imaš prekrasnu okućnicu i ljiepo cvijeće, a znaš ono svakome fali ono čega nema, jedan veliki morski pozdrav ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
šta sad da ja kažem nakon tolikih pohvala? ovo je jedan od mojih favorit vrtova i u koje god doba godine pogledam nešto cvate
![]() i ovu godinu sam naučila nešto na vlastitim greškama, ali na uštrb biljaka..nema sadnje u cvijetnjake u 7. mj ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ovo sam ljeto godišnji provela u Omišu i baš velim mužu da to uopće nije pošteno, imaju more i Cetinu, a mi ništa!
Tako mi je i za tebe imaš taj vrt, kuća prekrasna, pogled s one terase oduzima dah, more, mirisi... Ne, nije pošteno!!! |
|
![]() |
|
Mamaa ja sam kod posla više mislila na ono sklanjaj zimi, iznosi u proljeće, pa ponovno sijati, takvog posla ja nemam, puno cvijeća se samo rasije i tako, možda ja krivo mislim, meni je najveći posao šišanje i zaljevanje. Žutu stavi u zemlju, ima jako duboko korijenje, a ako se smrzne ima mladih za proljeće.
Baka, znaš ti ono "tko pita, ne skita" ![]() Duda ma to sam ja vidjela kod Shashe kako je ona napravila stablašicu, pa ajde da i ja probam i uhvatila se, a kako će biti dalje, vidjet ćemo slijedeću godinu. Lora hvala na posjeti i pohvali. ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne stignem uvijek baš sve pogledati, pa ponekad i malo kasnim, što reći nego
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
lantana ružica stablašica je za čistu 5...nekada sam ih i ja imala dok sam bila u Zg- u...baš mi se sviđaju jer ispod može biti još cvijeteka
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala Lantana. Ali i tvoj i od Duda Lave su tako položeni da bedak kao ja bude u nedoumici!
![]() Znači ja ću mojeg vodoravno pa prema dolje po zidiću!
A konačno da pitam i za ruže! Sad kad sam vidjela ovu krasnu stablašicu. Imam jednu tzv.majsku ružu. Već 13 godina. I nije baš neka bujna, narasla je jedno metar. I cvala po jedan, dva cvijeta ovih godina a ove godine ništa. Nema pupoljka, samo stabalce i grančice. Nemam pojma zašto.
Da li zato jer je tik uz oleander, koji se proširio pa joj smeta ili?
Možda da ju presadimo? Samo gdje? Sunčano, polusunčano...
Hvala unaprijed na savjetu iskusna ružarice!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 280281282283284 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |