Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma di si nabavila svu ovu drvenariju?a tako si je lijepo srihtala da nemam rijeci
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
ne mogu ništa izdvojiti sve je super
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
frezo, nešto bolje ćini mi se da nisam vidila!!!!!!!!!!
Feeeeeeenoooooooooooomeeeeeeenaaaaaaaaalnooooooooooooo!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasne ladice!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ajme sve je fenomenalno.. al mene ti i dalje najvise odusevljavaju gejse, i naravno kora palme.. Ono je tako zanimljivo, neuobicajeno, i predobro napravljeno! Odlican 5:)
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kutijice su mi tako lijepe da čak ne mogu izdvojiti koja mi je najljepša..jednostavno su sve savršene,svaka na svoj način
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Lijepo draga, ali mi je ovaj zadnji ladičar ...nekako naj
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ormariči,kutijica,pre pre prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Prelepe uradke si napravila!
![]() One dve shkrinjice sa slovcima su the best! ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Vidim da je godišnji bio radni! Bravo! Prekrasne kutijice, posebno one morske!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Drage decoupage tete evo i mene sa godišnjeg.... Napravila sa par kutijica .. pokloni za neke drage ljude...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jako lijepo.....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kad "narastem" hocu li i ja znati ovo?..:)) prekrasno |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma jel moguće da ja nisam ništa komentirala kod frezije....e pa stvarno sam lina
![]() super su ti radovi...baš mi se sviđaju....i sad čekam nove
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ljubice vidin te
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
ormarići su vrlo lijepi i veseli, a dama sa čajem na tacni je elegantna i odmjerena, lijepo
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Vidim da su vrimena za ništa,kiša i tamo ,kažu mi,ali postoji nada da ćeš nas u tom slučaju iznenaditi još kojom ovako genijalnom idejom kao što su ovi motivi na kori,bravo!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |