Željka nudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Božuri su bijele boje ,imam nešto i rozih ,ali su malo pomješani ,tako da nemogu biti sigurna vezano za boju.
Rosa2 ,biti će nešto i za tebe ,pošalji mi adresu na pp.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ja bi bozur ak ima nemam nista od toga kaj imas tu napisano al pogledaj u moju temu mozda nesto nades
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
željka javi se na pp
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A koje je boje božur,pozdrav
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Željka javljam se na pp
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ukoliko će netko imati viška sjemena ,voljela bi primti:
Ljetni čempres
Cleome
Reznice:
Ja nudim ,ako nekome treba
Sjeme:
paradajza
paprike
Tikvica(bijelih i zelenih)
Kadifica
Slaka
sljeza(roze boje)
Korjeni
perunike(ljubičasta i vodena)
Božura
Zečje uši
Dosta sjemena još nije sazorilo ,ali kada bude imati ću vas u vidi
Naravno ,primam sve cvijeće kućni i za van...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() |
|
![]() |
|
Rajčica više nema ,otišlo Sanji30 u Zagreb!
|
|
![]() |
|
Možda netko treba mini rajčice ?
Sjeme je kupovno ,tj.kupila sam svježe rajčice izvadila iz njih sjeme ,ostalo mi je desetak biljčica ,pa ako netko želi...
Ja sam iz Karlovca.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |