Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 69> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno je sve predivno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Štefice uvijek me oduševe ovi vaši balkoni kad krenem na sjever, puni cvijeća, prekrasan prizor i zato ne volim ići autocestom nego starom cestom, pa uživam gledajući okućnice, a posebno balkone, mislim da te voli svo cvijeće...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo tu sam opet sa tvojim cvijećem i uvijek oduševljena
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Wow koliko prekrasnog cvijeća imaš.Neznam što izdvojiti.Bugenvilija je prekrasna,adam i banana također.Balkon sa pelargonijama i surfinijama me oduševio,volim vidjeti takve balkone.A kineski oleander imam i ja samo što još ne cvjeta,žena od koje sam ga dobila kaže da kad cvijet prođe posadi njegove sjemenke i ima puno mladih.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
No, pa datura me ostavila bez riječi!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
preljepo cvijeće štefice, a surfinije zaista lijepo izgledaju, možda su samo malo umorne (prema onome što kažeš), ja svoje prihranjujem svaki tjedan jedanput (Substral) i bude jedan period kad malo zastanu u cvatu i tada izgledaju pomalo neuredno, al nakon kratkog vremena ponovno "nabujaju". Imam i milionke njih sam skoro bila otpisala nakon jakog napada sitnih bijelih mušica (mi zovemo guba) one uzrokuju na listićima onaj staklasti odraz i ljepljivi su na dodir.....doslovno sam ih natopila sredstvom Mospilan (uzeh u biljnoj apoteci), toliko sam ih naprskala da se sve cijedilo okolo, nakon toga evo ih kao nove.....
baš su ti lijepe i bilo bi mi žao da ih otpišeš
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
moja je lijepa, velika - ali ni cvjetka! a ova je
![]() |
|
![]() |
|
stvarno prekrasna datura
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nema problema,SilveK,bit če sjemena pa ču ti poslati .
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super, tebi datura već cvate! Moje su ove godine baš nikakve, niti neznam dal će uopće stići cvasti....bum sad ja od tebe sjeme zicala
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivna datura..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakva prekrasna datura
|
|
![]() |
|
Hvala ti ,draga Šmrcko,na ovako velikoj informaciji
![]() Pomogla si mi puno ,a vjerujem da su i ostali zadovoljni ,tko god da je to pročitao,sa ovim tvojim savjetovanjem u vezi prihrane. Ja sam jedno vrijeme kupovala taj kristalon,pa onda vidim nešto drugo,pa promjenim prihranu. Al znači ,najbolje je koristiti samo jedno i to po uputama i redovito. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Štefice, krasno cvijeće!
.......pelargonije, surfinje, jorgovan, .........ali ta datura (ljubičasta) je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |