Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 33>
Korisnik
Poruka
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 16:31

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 16:33
ovo je kriva slikica,prvo sam nalijkepila anđeleke,ali sam odustala i spremila ih za neku drugu priliku
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 16:35

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 16:37

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 16:39

valjda bu bolje izgledala kad se polakiraUnhappy
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 17:24
Ajde draga ti meni reci s čim nisi zadovoljna. Pa ćemo onda daljeSmile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 19:55
U potpunosti se slažem s Lulom....Haloooo, kaj tu nije u redu???? Thinking

Draga Piramida, prvo kanta za mlijeko...odlična ideja, super izvedba...e sad, nisi ti kriva kaj ju je sestra zdipila dok se još nije osušila. Zapravo jesi Wink ..predobro si ju napravila...

A kutijica je prelijepa Yowza, super si postigla shabby look, ili kak bi mi ovdje rekli "ofucani" Wink i odlično mu kontrastirala ove prelijepe ruže.

Ja se stvarno ne mogu oteti dojmu da ti možda treba neki drugi medij...mala promjena tehnike, bilo kakva, tek toliko da imaš izazov za nečim novim, budući da si ovo fantastično svladala i svaki rad ti je sve bolji i bolji, a ti sve nezadovoljnija s onim što radiš. To se i meni dogadja, zato i "šaram" s tehnikama In%20Love
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 07:41
Odlično, iako su meni anđelčići bili još bolji!
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 14:43
Hvala vam cure,ali kak da budem zadovoljna,prvo kutijicu uopće nisam namjeravala napraviti shabby,ali mi je boja bila nikakva,a neda se prati sa ničim osim razrijeđivaćem i na kraju je morala biti shabby,htjela ja ili ne.Onda sam prvo mislila staviti anđele,ali su mi izgledali nekak kao da im nekaj fali,a da sam išla opet nekaj farbat i popravljat tko zna kaj bi ispalo.Ma nema veze,kutijica je već poklonjena i prijateljica prezadovoljna,a to je najvažnije.
Ma znam i ja da bi mogla probat nekaj drugo,za početak raspucavanje,samo se još moram nekak dočepat laka.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 20:06
zanimljivo si se zahrvala sa ovim moitivom...ta mije salveta tak lijepa, a tak je nemrem nigdje skombinirati, pa se uvijek divim onimakoji to uspiju...super

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 17:56
Da,da ,da sve ti je tak fuj i niš ne valja a ne stigneš ni popraviti(iako ne znam što?) a već ih nema,tak su ružne te škrinjice da su ti ih bližnji maknuli da ne šizneš!Kaj god!
Fala Bogu da ih nisi mogla ni stigla popravljati,skoro su pa savršene!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 18:35
piramida škrinjica je super Thumbs%20Up 
ali razumijem kako ti je kad jedno zamisliš a drugo napraviš.....često sam u takvoj situaciji Big%20smile
ali bila je lijepa i sa anđelčićima....možda joj je samo malko neke još boje falilo osim bijele
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 19:32
Kad sam polakirala škrinjicu više nije izgledala tak jadno,valjda bude nekaj od mene..za sto godinasmile148
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 22:49

smile55

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 08:58
i s anđelima je bila lijepa, alo ovako mi je jos ljepsa... super Thumbs%20Up
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 14:43
daj, ne buš valjda čekala sto let da nekaj bude od tebe...bu to došlo i prije
sasvim dobrim koracima grabiš naprijed
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 09:30

Hej Piramida majstorice  Smile

Sve zaostatke sam ti pregledala i mogu reći da te pravo "šopila" inspiracija, što je vrlo pohvalno.

Radovi su super što me jako veseli, ali eto imam i zamjerku: moraš se potruditi da to malo bolje poslikaš, s naglaskom na potruditi!!!

I na kraju ne mogu da ne spomenem ono što te jako boli i o čemu smo već pričale.
Znam da ti je teško zbog ovoga zakona, ali nemoj pasti u bedaru.Ja uvijek kažem kada si čovjek nešto siiiiillno želi onda to i dobije. Tako ti nastavi siiiiilno željeti svoga bebača i dobit ćeš ga.

Moja frendica je dobila princezu nakon 10 godina braka i 3 pokušaja umjetne oplodnje.
A može ti se dogoditi da ti umjetna ni ne bude trebala....opusti se i uživaj!!!
I naravno, od srca ti želim da ti se taj prekrasni trenutak dogodi uskoro...smile79
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 09:42
a diiii siiiiii ? Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 12:12
Piramida čekamo te!!!

Daj nas oduševi novim radovima!!!

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 14:49
Ah,vi gonići robova,evo vam malo mrvica...nastavak slijediWink

ja i dalje renoviram po kući

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.