Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 104> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma di su nam nove slikice, navraćam i navraćam, tužna odem.
Možda ovo potakne na slikanje ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
još jedan vikend je prošao i moram priznati da sam baš guštala..više nisu one nepodnošljive vrućine pa su i cvijećke malo živnule...zagorske brege već kupa rosa i obavija magla ujutro tako da već razmišljam o tome da će za nekih mjesec dana trebati plan evakuacije za cvijećke osmislit, a do tada guštanje
![]() znači i dalje sam bez encijana...pa nikako ja na zelenu granu s njim ![]() žemske drage, hvala vam na pohvalama i mislim da ću vas uskoro još malo udaviti sa fuksijama jer su pune pupova ![]() dado cvaste će plumbago..ako ne ove onda iduće godine...stvarno je zahvalna biljka (moja polovica ga je izabrala kao svog favorita) ![]() smrcko jel vidiš na kaj te pure natjeraju? ![]() Lantana sve cvijećke prihranjujem sa onim tekućum prihranom, ali nisam redovita ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plumbago je super, baš se lijepo rascvjetao, da li ga s nečim prihranjuješ?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sva sam u dozrijevanju pomidora . Kod mene to teže ide noćne temperature se spuste i oko 13 stepeni, vjerojatno je to razlog što sporije dozrijevaju.
Mislim da je priroda kod tebe spoznala pravu dobru dušu i podarila ti takav pomidor. Ništa u životu nije slučajno. Skale koje si sama napravila su fenomenalne, dobra ideja. Moje ne smijem ni slikati ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Plumbago mi je prekrasan! Neki dan sam i ja dobila dva, ali na žalost nemaju cvijetova.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Onda čekamo cvijet....meni encijan nije niknuo pa neznam kak izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krasno ti je cvijeće, posebno fuksije. Jedino se ne bih složila sa Silvek-icom da je ono ageratum. Ja ga imam ali sam i odguglala slike. On je malo drugačiji cvijet. Više dlakav! Što je, da je, lijepo ti je!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Morala sam još škicnuti one predivne fuksije...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hvala!
![]() Mislim da nije encijan, nego ageratum - goruća ljubav ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pošto ti je PP pun budem malo zachatala temu
![]() ![]() ![]() i nisi mi rekla da li je ono na prethodnoj strani encijan ili nije ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Paradajzić ti nije loš
![]() I ako buš obrezivala fuksije, prosim zapikni koju grančicu za kolegicu...onu tamnu recimo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cure drage, hvala vam
![]() mačak kada se tako pofure odmah s njima na potapljanje u kantu punu vode dok zrak ne izađe iz tegle van i trebale bi se oporaviti ako baš nisu jako nastradale ![]() rosa2 bit će sjemenkica kada se osuše ne brini stalno ja njih škicam štefice to ti je gđa mačka i zajedno sa svojom kćeri i unukom pustoši moje sirote cvijećke ![]() željka hvala, a ponosna ću biti kada mi vrtek bude bez korova kao tvoj ![]() maslačkica jel misliš na ovu rozo bijelu? budem ju caknula i probala zakorjeniti ![]() ![]() sve me strah kakvo ću stanje sutra zateći..računala sam na kišu ovaj tjedan, ali ništa od toga ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fuksije su fantasticne...ja bi molila pelcer od bijele
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Fuksije su predivne ,a za paradajz nemam riječi... Veliko srce...predivno |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno imaš lijepo cvijeće,a fuksije su
![]() Mačak uživa i jako paše uz lijepo cvijeće,a paradajzek je milina za vidjet ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prelijepo cvijece imas vidi se da ulazes puno lljubavi u njega, imala bih jedno pitanje imas li mozda jos koju sjemenkicu iberisa pogledaj ti kod mene mozda si nades sta
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Jesu, u polusjeni su, ali valjda im je falilo vode dok me nije bilo.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sve je ljepo a posebno fuksije!!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Plumbago je zaslužio ponovno fotkanje. Moram ga slijedeće godine uvrstiti u kolekciju plavog cvijeća ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |