Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt u gradu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt u gradu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:36
Lijepo je šareno kod tebe u vrtu,po slikama se vidi kako cvijeće brzo rasteTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:23
 Krasni su ti grmići  i va žuta trajnica Karmen, a Ela je preljepa!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 21:11
Evo još malo slika: prije i poslije. Razlika je samo tjedan dana.

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 20:52
Hvala što ste navratili.
Dijana možda se upšoznamo na nekoj od slijedećih kavica.
Lovro grmić ne miriši Wink Ozdravi što prije.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:27
Dobro nam se vratila!
I mene je očaral predivan proljetan tepih jaglaca, kao i onaj roza grmić...jel miriše???
Prehlađena sam, pa možda ne osjećam!Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:54
Hej susjeda! Evo i mene da zavirim u tvoj vrt.Šteta što nevidim stare slike. Sigurno su bile super. 
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 10:33

Predivan proljetni travnjak, ko šareni tepih Thumbs%20Up

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 10:25
Hvala vam. Neznam da li bi trebala možda obrisati ovo od ranije. Možda mi tu može pomoći admin.
Ali da nastavim s malo novih sličica.
Jedan proljetni grm koji jako voli sunce, ali na žalost cvijet mu traje svega nekoliko dana.

Japanska dunja

Moja Ela se sunča

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 23:02
I ja sam, ko i Free htjela prosetati tvojim vrtom ali na zalost niti jedne slicice, osim ovih danasnjih. Prije ga nisam vidjela, bila je na njemu predebela prasina.
Cekam one od pocetka. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 22:45
veselim bojama je prošaran tvoj travnjaksmile78
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:15
Hvala Free, samo navrati - nažalost niti ja ne vidim te sličice više. Stavljala sam ih mislim preko photobucketa ( sada se ne vide ). Zato ću krenuti ispočetka.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:01
Jako bi voljela prošetati tvojim vrtekom u središtu Osjeka, pogledati tvoje biljčice ali i vidjeti tvoju Ellu  !!!

Ali . . . . nažalost, ne vidim ni jednu sličicu, vidljive su mi samo ove današnje sličice jaglaca i ljubičica !!  Jel to nešto ide krivo kod tebe ili mene, jer vidim, prije su cure vidjele i komentirale !!

Ali doći ću ponovo !!  Do tada,  doviđenja    smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 13:42
Pozdrav svima, puh, puh, pokušavam otresti prašinu koja se uhvatila. Nije me duuuuugo bilo ( naravno svašta se izdogađalo ) svejedno vas pratim i uživam u šetnji vašim vrtovima, u vašem adrenalinu i ljubavi koju posvećujete biljčicama. I ja ih volim i želim vam malo pokazati što ima kod mene novoga u vrtu.
Kako sam većinom posadila trajnice - one su još uvijek tu - a sezonskim cvijećem nadopunjujem moje gredice.
Započet ću ovim divljim jaglacima, nisam ih sadila, sami se zametnuli i bilo nam je žao kositi travu koju su krasili zajedno s ljubičicama.

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 21:08
Jedva čekam nove,ljetne slikice cvijeća
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 20:36
Dugo me nije bilo ali evo me opet s vama. Za sada samo pozdrav svima a uskoro stižu i nove fotke. Sada idem pogledati vaše vrtove smile57
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 20:23
Neću ništa izdvajati svako cvijeće je lijepo smile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 16:54
lijepo posebno ona perunika smeđa
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:33
dosta dobro samo tako nastavi
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 09:42
Evo procvjetao je i ružičasti božur i u kombinaciji s centranthus ruber lijepo se nadopunjuju.
k_0003.JPG
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 19:51
Da nije naslova čovjek ne bi povjerovao ovoliko gustog zelenila... pa još puno cvijeća - u gradu.Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.