Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 39> |
Korisnik | ||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dada kod tebe je sve prekrasno, jako lijepo uređena okučnica, tačke su super a hibi je predivan
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
I joooj,koji lijepi hibiskus
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
sve pohvale za hibija predivan je
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
|
Kakva hacienda
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Lantana, pod temom .Uređenje i planiranje vrta - imaš sheme za izradu vrtnog namještaja i ostalog, pa uz malo materijala i volje, možeš vrlo lako i jeftino napraviti tačke.
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Sve je lijepo, ali mene je oduševila kariola (tačke).
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Još samo da mi se javi nbjelovu ili netko tko zna više od mene o hibiscusima i da mi otkrije kako se zovu.
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Joooj dupli,prekrasan je
![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Prelijep je!
![]() |
||
![]() |
||
|
Konačno!!! Procvjetao moj drugi hibi i uljepšao mi dan!
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Na stranici - Sve i svašta o biljkama i cvijeću, pod temom URADI SAM, otvorila sam novu temu sa shemama za kolica i bunare za cvijeće, pa pogledaj, možda pomogne. |
||
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Još jednom -predivno
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
svidaju mi se ideje,cvijece...ma sve..
|
||
![]() |
||
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
Dada morala sam pregledati par stranica prije da vidim što sam propustila.Vrt ti je prekrasan i uredan.Oleandar je prekrasan kao i hibi kojeg si konačno moram nabaviti jer vidim da ga svi imaju pa ću morati i ja.E da,za oko mi zapele tačke,moram ih pokazati svekru,neka ih pravi kako zna.
![]() |
||
čovjek uči dok je živ
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Tu se ja uvijek odmorim i ,ma koliko puta gledala,uvijek nešto novo zagledam.Hrpu ideja pokupim od tebe.Ovo od cigli,za yucu je fenomenalno a tako jednostavno
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Čekam sa tobom hibija.....,
![]() |
||
![]() |
||
|
Tačke smo napravili MM i ja...već su pomalo odslužile svoje, slijedeće godine moramo napraviti nove.
Drago mi je da ti se sviđa moj haski, koji je usput rečeno, aljaški malamut ![]() Curke, hvala što posjećujete moj vrt! |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |