Flora Art 2007. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a evo i prilike za nešto i skuhati za okrepu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
zar nije dobro mjesto za priču o cvijeću ?
![]() |
|
![]() |
|
ako ne vjerujete da je mornarska majica evo još jednom
![]() |
|
![]() |
|
mornarska majica je ovdje ??
![]() |
|
![]() |
|
Drage forumašice, kao što znate Shasha i ja smo uživale,
![]() ![]() no znajte da smo priželjkivale da nas je više,
i zato od nas za vas još sličica;
![]() prva, naravno, za našu Donatu;
istina,Donata, ovo je u detaljima ali se nadam da je to iz priče za koju si pitala;
![]() Ažurirao angi - 01 Lipanj 2007 u 20:47 |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha hvala,hvala,hvala ti do neba na ovim lijepim slikicama
stvarno si me odusevila i jos jednom hvaaaalaaaaaaaaa za bonsai ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Shasha hvala na prekrasnim slikama..
![]() ![]() Molim te ako imaš sličicu mojih zadrana "NASADI" koji su osvojili prvu nagradu za uređenje dalmatinskog vrta FJAKA...donili su crvenicu, složili masline, lavande i drugo naše autohtono bilje... ![]() ![]() ![]() Baš me ludo zanima... moja frendica je među hortikulturašicama... ![]() ![]() Što se tiće slika ----njih nikad dosta....ni nama a ni administratoru... ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ima još krasnih slika no ne znam da li da ih tu stavim ili da administrator u galeriju stavi
![]() ![]() Da se pohvalim malo,eto upoznala sam jednu forumašicu i zajedno smo protutnjale florom
![]() ![]() ![]() Nadam se da vas ne "ljutim" koliko se svim tim hvalim no moram.
E pa da ne hvalim samo sebe pohvalit ću i dragu
![]() ![]() E da,Nina,voliš li amarilise,ima ih po 25kn na flori(inače su 6€,kod nas 50kn) eto prilično povoljno.Anqi će ti više reći,no znam da je gledala gardenije,i nisu skupe a čak i dibro izgledaju.Clematisi su jadni i skupi.
Poslije ću staviti sliku kalanhoe, koju sam dobila naravno
![]() |
|
![]() |
|
artemisia ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Hvala Shasha na iscrpnom izvještaju i prekrasnim fotkama
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Potpisujem Ninu. Još jednom hvala shasha na ovim predivnim fotkama kojima si nam svima uljepšala dan i daroval aovu ljepotu. |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
hvala, danke, grazie, merci, thank you......
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A sad idem spavati.Sorry svima za koje nisam posebno sliku stavila.Sve su one za vas samo sam morala nešto pisati uz slike pa eto...
![]() Ova košara je za sve vas
![]() |
|
![]() |
|
Za "gazdu"Administratora(da me ne ubije koliko sam slika stavila) naravno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivan nam tu dođe ko "medicinar" a ljekovite biljke nisam previše vidjela pa za njega ovako nešto"prirodno"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nina,iskreno,ne mogu se sjetiti tvog najdražeg cvijeta pa sam ti sama izabrala ove ljepotice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nina ima i za tebe no ne mogu tako brzo skidati slike,ima ih 80tak.Sad biram tebe i Ivana
![]() |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
za mene ništa?! šmrc, šmrc
to bobičasto je nertera JAKO SLIČNA kućnoj sreći.
ima li nešto si zamijetila da je povoljnije nego inače, da stavim sestri na popis.
hvala na slikama, imam osjećaj da sam i ja malo tamo zavirila
|
|
![]() |
|
Za Vokija banane i web dućan preko kojeg se mogu amarilisi naručiti.Za Hrvatsku sigurno no ne znam kako za dolje.To ćeš morati pitati,ili naručiti do nas pa da neko iz Hr šalje tebi.www.floraldispatch.nl
Sretno
![]() |
|
![]() |
|
Ja to prebzo ubacujem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Za Dinu Bonsai
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |