Oleanderi |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 07:18 |
OK
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
majimaji ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Javi se na pp
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Nešto sam dobila, ali ako imaš rado mi ih udomila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
majimaji ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
Jesi našla oleandre? Ja sam tek sada priključena, pa lagano čitam sve... Iako sam još totalni početnik, njih sam uspjela uzgojiti dosta, a najlakše ti je iz sjemena, iz onih velikih čahura što se osuše iza cvjetanja, puno se primi, sa reznicama je to malo riskantnije. Ja sam u Šibeniku, pa ako želiš mogu ti to poslati ;)) |
|
![]() |
|
Srce si..
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja cu pogledati malo okolo...naime vidjela sam bijele..onaj koji sam poslala bijeli je dupli...al vidjela sam negdje jos ljepsi...kad nadem javim ti...
|
|
![]() |
|
Skupila sam nešto oleandera, od naših forumašica..hvala Vam cure.
E sada bi molila ako ima netko bijeli obični ili dupli..reznicu naravno..
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ja sam uzela sa mora grančice...kod mene su u vodi ,čekam da puste žilice.
Kada niknu ,budem ti poslala.
|
|
![]() |
|
Evo dobila sam nekoliko oleandera,ali još uvijek sakupljam grančice da ih zakorijenim do zime..
Hvala.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja ti mogu nabavit grancica od svakakvih...pelcala sam ih sama al nisu se bas primili...najbolje je s korjenom iscupat...oko mene svi imaju oleandre pa mi to nije problem...
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ok ,dogovoreno...
Ako uspijem možda bude i ranije ,ali neću ništa obećati !
Kad uberem ,javim se!
Pozdrav!
|
|
![]() |
|
Naravno da ču čekat,hvala ti..
|
|
![]() |
|
Ja zasada imam 2 mala oleandera ,lani su zakorjenjeni ...ali imam na moru 3 velika ,pa ako ti nije dugo čekati do 8 mj. možeš dobiti koju grančicu... |
|
![]() |
|
Imam tri oleandera,a želja mi je zakorijenit još nekoliko dok je toplo vrijeme,molila bi ako netko ima volje mi poslat koju grančicu..
Hvala puno..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |