Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 08:46

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 11:35
Otok --------Otok -nemam više komentara vidiš da me stvarno iznenađuješ svaki put više i više a ja to teško podnosimsmile232---------i još hibiskus crvena bojasmile227
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 12:27
Otok hibi je predivan!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 17:55
Hibiskus je predivan!
Tamjan se super razrasao,odličan je!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 19:09
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Što je ovo zeleno lišće?
Sviđaju mi se te tvoje kombinacije u sandučićima!Thumbs%20Up
O hibiskusu neću. Već padam u afan kad ugledam neki ovakve boje!Big%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 19:34
To je tamjan, posadila sam ga s pelargonijama, ali se on jako razrastao pa je prevladao
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 19:37
Otok,sad sam prošetala tvojim vrtom,prekrasan je
Onu travu,šaš,posadi negdje gdje neće smetati jer se jako brzo razraste,i ja je imam.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:32
Ove godine sam kupila tri tamjana i toliko su jadno izgledali nakon mjesec dana da sam ih pobacala i zamijenila ledenim lizama. Nemam pojma što ih je snašlo, a baš mi je žao. Imala sam ih i prije, samo što su oni bili prekrasni.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 09:15
Sve je krasno no ova tvoja slika suncokreta me bez riječi ostavilasmile94
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 10:11
Drage moje hvala vam na šetnji po mom vrtu. i na pohvalama i na savjetima.

Sad me trenutno drži manija sadnje raznoraznih reznica, već sam si napravila priličan nered sa kantama i kanticama.

Hvala Shasa na pohvali za sliku suncokreta, tu i tamo nešto nacrtam, ali ne sada u ljeti, za taj hobi čekam dosadnu zimu.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 10:46

To je tamjan, posadila sam ga s pelargonijama, ali se on jako razrastao pa je prevladao

............... Otok da l ova biljka opstaje  preko zime . Ja sam samo vidjela kod mene u 1 žene da ga je imala isto sa palergonijama ali više ga nema . Voljela bi do godine napraviti kombinaciju dr. cvijeća sanjim ili čak sam da bude -to je predivnoTongue
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 11:21
sve je predivno, hibiscus, slak, plumbago..smile107
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 12:43
sve mi se svida kod tebe....smile93
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 09:20
Malo pink, ružičaste, ciklama boje

Moje vinke

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 09:36
To su moje šušćanice.
Ako vam nije jasno zašto ih tako zovem, pogledajte narodnu nošnju s otoka Suska i boju čarapa

preuzeto%20sa:%20http://www.cosy.sbg.ac.at/~zzspri/travels/susak/index.html
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 10:01
kada sam krenula šetati onda sam tek shvatila da nisam dugo bila u tvom vrtu pa se šetnja malo odužila, ali definitivno se isplatilo uživati u ljepoti lantana, suncokreta, vinki, oleandera i naravno obitelji Krumpirko Wink

baš sam jučer i ja tri grančice plumbaga upiknula u zemljicu i baš me zanima da li će se primiti, a moram probati i krumpirka, lantane sam pokupavala ali to baš i nije išlo ..Otok bravo za tebe i cvijećke smile141

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 10:22
Super si ovo složila

život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 13:08
Vinke su jako lijepe...ja ih ove godine nisam kupovala i malo mi je zao zbog toga ali toliko toga je bilo za uraditi....ali stavljam ih na spisak za sl.godinu Smile...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 17:50

Slavonka, baš mi je drago što pored svih slatkih obaveza (one najmanje lutkice i one dvije veće slatkice) nađeš vremena da prošetaš i mojim vrtom.
Otok za sve se uvijek nađe vremena,cure su dobre pa me puste i na internet a ja njima u zamjenu pustim crtićSmileLOL
Vinke su ti prekrasne,a još ljepša mi je njihova boja.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 11:28
Još malo lantana

Procvjetale su i astre

Zinie polako gube boju

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.