Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 33> |
Korisnik | ||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neke su od potrošenih pića (to skupljam svugdje svi moji znaju da skupljam boce neobičnih oblika), a neke kupujem u bauhausu, pevecu.... tamo na odjelima za vino (npr. one četvrtaste).
Cure hvala vam na pohvalama...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
|
prekrasne su boce! gdje nabavljaš ovakvog oblika?
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
E sad ovako! MM i TM na terasi gemištiraju i MM kaže da ti pošačjem poruku "gdje si draga kad te nema"
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
bravo Božice...super boce i kutija
![]() |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Evo to sam upravo učinila s onom kutijom za berbu...malo bakrene kontur paste....pokušaću još....
|
||
![]() |
||
|
Da drvena kutija za vino, čak sam onu smeđu bravicu skinula da ju ne uprljam.
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
ovu salvetu redovno izbjegavam..ali, vidim da se iz nje jako lijepo može izvaditi mtiv...super si to sredila... ako smijem dodati jednu sugestiju... zašto se neprobaš sada malo poigrati bojama, ne mislim nužno pri tome na pittorico...nego recimo, kontur pastama, ili onim ljepilima sa šljokicama...da malo neke detalje podigneš... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Vaaaauuuu, koja kuija! Bravo! Jel drvena?
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Baš je lijepa...jel to kutija za vino?
|
||
![]() |
||
|
Evo da ne ispadne da sam sve boce po kući ofarbala...jedna kutija.
![]() |
||
![]() |
||
|
Vjerujem da i sada u kući imaš i boca kao i zdjela koje ti se ne sviđaju. Samo su ideje važne a sve naše cure na forumu imaju ih milijun, zato ne žali za bačenim...počni tražiti po kući, podrumu, tavanu....
|
||
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
tek sad kad sam se nagledala ovih prekrasnih adova...shvačam koliko sam materijala ( boca, zdjela, kutija....) a koje sam mogla iskoristiti.....a šta se može.....
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
krasne boce,bravo,bravo
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
No, no i ti mila znaš tak lijepo....i te kako lijepo
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Idu tebi boce,odlične su,svaka ljepša od druge!
|
||
![]() |
||
|
Hvala vam cure na pohvalama..veseli me kad se i drugima sviđaju moji radovi....
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
godišnjoodmorski radovi su f a n t a s t i č n i,
Zašto jaaaaa neeeeeeeeeiiiiiiiideeeeeeem na GOOOOOOOOOOOOOO?!
Hoooooooooćuuuuuuu i ja tak lijepoooooooo!
![]() |
||
![]() |
||
|
Imal si ti ovo ljeto zaista puno inspiracije, a i elana za toliko radova. Jesi li se ti uopće brčkala u moru ili si samo rezuckala, rezuckala, rezuckala.......
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Sve boce jako lijepe i uredno napravljene, no ova mi je preodlična...
![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |