Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 30> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
originalno,savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e ovo je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a to je ono što sam ja mislila da su okvirići
![]() baš je dooobrooo!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Božica, Rose, Primavera... hvala vam cure, drago mi je da vam se svidja
Iris, ideje su tu da se dijele... samo naprijed Anastazija... da, da... to su ti "okvirici"... zapravo, da ne znam sto je i ja bih prvo pomislila na to...:) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Okvirići su me oduševili!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Övo oko štekera je odlična ideja,jako dobro
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ideja za rad + 10... stvarno originalno i lijepo... bravo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
hvala cure naljepsa... moram priznati da je ideja mamina, iznesena onako usput... ali me nije trebalo puno nagovarati
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Koji put je dobro slušati mame...
![]() |
|
![]() |
|
bas dobro da se ona ne sluzi racunalom i da ne moze ovo vidjeti... ha, ha, ha
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Prekrasne su ti kutijice, prekrasne i ovo sa utikačima i prekidačima me oduševilo. Bravo
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Iluvia dobrodošla i od mene. Imaš prekrasne radove. Salvete su već viđene ali ispričane na tvoj jedinstven način. I upravo je to ljepota ovoga što radimo. Bravo i jedva čekam tvoje nove radove
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lluvia i meni se ideja jako dopala!!!
Odlično si to izvela.
Ali...mene interesira kakva je to podloga na kojoj si radila???
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš je odlično, ja sam baš tako htjela vanjsko zvono urediti, baš onaj prekidač, a sad vidim da se i okvirić okolo može super uklopit, ma svašta ovim našim tetama padne na pamet! Bravo!!!!!!
|
|
![]() |
|
Saara, Dori-st, Karmen, Mnataša1... hvala vam cure na lijepim komentarima
|
|
![]() |
|
Proljeće, podloga je obicna prozirna plasticna zastita za zid oko prekidaca... kupljena u Pevecu ili u Baumaxu. Pakovane su po 3 komada i kostaju oko 25 kn. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Izvrsna ideja(bravo mama!) i izvrsna izvedba!
|
|
![]() |
|
hvala maslina..:) sretna sam zbog pohvale mastorice, a i mami cu prenijeti receno... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |