Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tritoma - Kniphofia uvaria
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tritoma - Kniphofia uvaria

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678>
Korisnik
Poruka
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:53
Samo ti draga 'gnjavi'. Veselim se svakom tvom uspjehu. I pupoljak tako skromne, a lijepe biljke vrijedan je tog ushićenja. To nam vraća samopouzdanje, samopoštovanje, ljudsko dostojanstvo, spoznaju da i male stvari čovjeka čine sretnim. Onaj osjećaj 'ja to mogu' je vrijedniji od tog cvijetka..., cvijetak je dodatak, nagrada.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:11
smile79samo za tebe i naravno dedi Stanku, koji te u svemu prati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 19:38
kod mene sve ludo u bašti,sada mi cvjeta jedna malena prošlo ljeto posađena, a moja stara koja mi je prošlo ljeto cvala sada izgleda ovako

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 19:43
Josipa super,izgleda ovo ludilo Ja volim takav nered po bašti...Ovo plavo ,jel to potočnica?
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 19:46
Kod mene je baš grozna zemlja,čudi me da mi uopšte išta uspijeva.Možda joj je bilo peviše vlage iako sam je povezala zimi.Ali ova neće sigurno cvjetati jer do sada bi se pojavljivalo nešto iznutra.
prošle godine je cvala u junu
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 19:56
vjeruj da ne znam kako se zove ali ja nemogu da ga se riješim .kad odcvjeta  počupam ga  a one opet niknu.Biće i za tebe ne brini samo javi ako hoćeš
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 20:16
Josipa savršeno je - baš je fora ovako jedan klas među ovim plavetnilom.
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 23:03
Jeli ima šanse da moja tritoma se vrati u normalu. Ne znam kaj se dogodilo, ali između lišća je na tlu imala puno vlage i izgleda da joj je to bila teža zima nego do sada. Nadam se da će održati se! Cry

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 10:29
Ljudi ,juče sam se baš obradovala još dvije tritome će mi cvjetati, tek sada vire iz sredine lišća.
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 20:02
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Jeli ima šanse da moja tritoma se vrati u normalu. Ne znam kaj se dogodilo, ali između lišća je na tlu imala puno vlage i izgleda da joj je to bila teža zima nego do sada. Nadam se da će održati se! [IMG]smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" alt="Cry" />[IMG]http://i279.photobucket.com/albums/kk127/daniel-1999/Moje%20dvoriste/Makro%20cvijece/DSC07664.jpg" />

nemaš brige,tritome koje si meni dala lijepo napreduju dvije su potjerale i cvijet,ako bude trebalo vratit če se doma,ako ne više bar jedna od njih mada vidim da su potjerale mlade biljčice.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:29
Hej, skitnice hvala, ali ne treba. Baš sam ih danas gledala i vidim da lijepo se oporavljaju. Vjerojatno ove godine će biti bez cvijeta, ali... već će one opstati. Big%20smile
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 19:36
evo mojih tritoma vire, ova je prošle godine imala samo jedan cvijet.

Na vrh
Bugojanac View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bugojanac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 00:08
Imenjakinjo, baš su ti slatke te tritome, danas su već sigurno velike.
Gledaću u nedjelju na tržnici da kupim tu biljku,bila je 20-tak kuna, a pošto sam se uvjerio u njenu ljepotu onda mi ju neće biti žao kupiti!smile186
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:40
tritome su super, moja je nažalost propala, ove godine uopče ne cvate samo ima listove..
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 13:12
Kako se one razmnožavaju, sjemenom, reznicama ili djeljenjem?

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 06:41
Kamilica,najbrže i najjednostavnije je djeljenjem no vjerojatno,sigurno,ima i sjeme samo tko zna koliko mu vremenski treba da ,iz sjemena,naraste biljka do cvata.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:29
Jel vama cvatu sad tritome,drugi put(ili 4 ko moje)???
Ne vidim,koliko stignem virnem,da netko priča ili da je stavio ko sliku tritoma koje opet ,sad cvatu!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 09:35
Čini mi se da sam kod nekog vidjela da cvatu, no moje na žalost ne!
Ima li neki poseban tretman za zimu (u velikoj vazi mi je) ili da je jednostavno pustim na miru.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 17:27
Kod mene cvatu,sad vidim i drugi grm tjera cvjetni pup a i ona limun-žuta će cvasti opet.
Triša,ja ih najesen povežem.Onako,ko trave,svo lišće sakupim i zavežem.Tako mi bude na proljeće lijepa,samo vanjske ,oštećene listove porežem,a i sigurna je od jače zime."srce" biljke je zaštićeno tako.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 20:20
Hvala draga, tako ću onda i ja napraviti.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.