Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 276277278279280 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 23:33
Smrcko ja sam imalu tu solarnu i ja i MM smo je zvali krijesnica, toliko je jako svijetlila, sve do orkanske bure koja je išćupala i razbila.

Niho draga hvala ti.

Toni hvala i tebi, kad ja uključim laptop MM uvijek pita ima li što novo iz Babotoka.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 23:29
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Donijela sam i ja s mora dvije malecke grančice bijelog grmića, evo ih pod flašom, orno se još drže. A sad znam i kako se grmić zove: abelia.
Vidiš Lantana da i ja kod tebe uvijek nešto novo naučim Thumbs%20Up

Ha, ha ovo mi je posebna čast (ma nisam ni ja znala do foruma kako se zove) , jučer sam vidjela šarenolisnu baš je interesantna, na jesen sadimo grančiceWink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 23:19
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

Evo i mene u šetnji tvojim vrtom,morala sam pregledati zadnjih nekoliko stranica tj.20 da vidim što sam sve propustila.Sve ti je prekrasno od lantana,adama,ruža......ali bugenvilije su najljepše.smile120

Hvala Slavonka i tvoja je bugenvilija lijepa, a još da je možeš posaditi u vrt bila bi za par godina kao moja.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 23:17
Originalno poslano od člana fuksija fuksija napisao:

Lantana, povukla me zelja da malo prosetam mediteranom i tvojim vrtom.
Adam ima prekrasan cvijet.
Sve ti je prekrasno, ali ono st mi je bas ostalo upecatljivo je crvena bugenvilia, lantane, tecoma.

Vidiš uvijek nam fali ono što nemamo, ja sam nekidan gledajući tvoj vrt pomislila, da je tu malo sjesti na miru, gledati cvijeće, nije vruće, a opet nije ni zima..., a što se cvijeća tiće opet isto, tebi je kod mene lijepo ono što ti nemaš, a ja stalno gledam u onaj crvenolisni javor, ma važno je da imamo gdje uživati, pa barem u gledanju.Wink

život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 23:08
kada sam vidla noćne slike, sjetila sam se šta mi je falilo ove apstinensijske godine od mora...večer i noć na moru...oduševile me tvoje slike smile70 nisam bila samo ovu godinu i imam osjećaj kao da nisam bila 100 god na moru..nema šanse da taj morski miris propustim iduću god
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 20:52
Cvijeće -more -ti -kuća --ostajem bez riječi -------legendosmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 19:23
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 19:19
Lantanica mi smo postavili 2 solarne lampe u vrtu, nakon toga mi susjeda kaže da sam je živu isprepadala i da je mislila da su vile sa svjetiljkamaLOLLOL

Dudice  mislim da je vrjeme da postaviš zamke u svoj vrt ili ogradu koju nemogu prećiWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 17:38
Donijela sam i ja s mora dvije malecke grančice bijelog grmića, evo ih pod flašom, orno se još drže. A sad znam i kako se grmić zove: abelia.
Vidiš Lantana da i ja kod tebe uvijek nešto novo naučim Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 12:05
Srce moje zlatno za tebe skidam i zvijezdu sa neba -------- tebi još ne idem kao što kažeš razradićemo -ni cvijeće još ne pomaže ali za tebe ja imam svašta  samo me opet ova ljepota nešto uznemirila-očito imam strah od nečega ovdje ali ne znam od čegasmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 00:50
Evo i mene u šetnji tvojim vrtom,morala sam pregledati zadnjih nekoliko stranica tj.20 da vidim što sam sve propustila.Sve ti je prekrasno od lantana,adama,ruža......ali bugenvilije su najljepše.smile120
čovjek uči dok je živ
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 00:22
Lantana, povukla me zelja da malo prosetam mediteranom i tvojim vrtom.
Adam ima prekrasan cvijet.
Sve ti je prekrasno, ali ono st mi je bas ostalo upecatljivo je crvena bugenvilia, lantane, tecoma.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 00:16
Nisam se kupala, ali samo da vam dočaram malo ljetne gužve na Zlatnom ratu, snimjeno je danas ujutro oko 10 sati, što će tek biti u podne...

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 00:03
Otok i mene je budleja iznenadila prvu godinu, to raste kao ludo, moja je već tri metra visoka, ljepo miriši i puna je leptira, ali gledala sam je jučer ispred hotela i nije ovako bujna kao moja, čak mi je i malo jadno djelovala, mora da je nisu baš zaljevali.

Duda jest da sam već malo umorna od gostiju, ali bolje da ih ima nego da ih nema, još malo pa ćemo se i mi odmoriti. Moji ništa ne čupaju samo slikaju.

Hvala Bromelija mislim da ću za slijedeću godinu napraviti neku vrtnu rasvjetu, za sad imam samo jednu lampu u kamenjaru, jer je vrt stvarno interesantan preko noći, a posebno se istiće svo cvijeće bijele boje.

Kamilica, meni je isto slak prekrasan cvijet, ali ja mu moram toliko vode uljevati da je bolje bilo da sam posadila dva pomidora bar bi imala što jesti.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 23:54
E, moja Niho probudila bi se ti u pola kanala, a di smo onda, za sada smo se dogovorile da ja dolazim tebi na jesen, a ti kod mene, još ćemo razraditi plan.

Kat.rea sve je Niho to već mislila, ali ne pomaže ništa, ovaj put je strah jači od ljubavi prema cvijeću.

Baka, hvala, ti uvijek imaš lijepe riječi.

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 23:46
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Ma ove noćne su strava.....Thumbs%20Up
Lantana, samo da podjelim s tobom radost, kad sam se vratila sa puta moje-tvoje lantane iz sjemena i to od 9 njih dvije su napravile cvijet i sad čekam da procvatu. smile78
A da vidiš žutu penjačicu imam na dva mjesta i na jednom sam već počela grane vezati za ogradu, bacila mi je grane skoro metar dugačke, nadam se da će druge godine biti cvat....Clap

Hvala Korijenko, vidim vratila si se puna energije za nove pobjede. Žuta stvarno raste kao luda, a za lantane mi je baš drago, bit će opet kod mene i sjemenja i mladih, pa možeš birati boje.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 23:44
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

sve lijepo kao i uvijek, a ove dvije noćne su super, a mogu zamislit kako je tek uživoThumbs%20Up

Hvala Mini Embarrassed  , i ti bi mogla malo poslikati one svoje prekrasne kombinacije Wink.
život je more
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 22:47
Jako me dojmila slika slaka. Neki dan sam ju gledala, pa sam danas ujutro posebnu pažnju posvetila baš njem. Svaki otvoreni cvijet sam promatrala, i svaki put kao da vidim puni mjesec na plavom nebu. Hvala.smile79
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 22:11
prekrasno cvijeće i slike slikane noću, a cvijet adama je neobićan i neupadljiv pored prekrasnih listovasmile141
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 21:41
¸onaj  cvijetak adama je strašan zaista je interesantan..budleja ti je prekrasna..Heart..kod nas hrpa gostiju samo se nadam da će tako i ostati do kraja devetog..puno talijana malkice me babe nerviraju jer mi stalno ćerupaju cvijeće..uh..Dead
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 276277278279280 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.