Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 276277278279280 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrcko ja sam imalu tu solarnu i ja i MM smo je zvali krijesnica, toliko je jako svijetlila, sve do orkanske bure koja je išćupala i razbila.
Niho draga hvala ti. Toni hvala i tebi, kad ja uključim laptop MM uvijek pita ima li što novo iz Babotoka. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ha, ha ovo mi je posebna čast (ma nisam ni ja znala do foruma kako se zove) , jučer sam vidjela šarenolisnu baš je interesantna, na jesen sadimo grančice ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Slavonka i tvoja je bugenvilija lijepa, a još da je možeš posaditi u vrt bila bi za par godina kao moja. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Vidiš uvijek nam fali ono što nemamo, ja sam nekidan gledajući tvoj vrt pomislila, da je tu malo sjesti na miru, gledati cvijeće, nije vruće, a opet nije ni zima..., a što se cvijeća tiće opet isto, tebi je kod mene lijepo ono što ti nemaš, a ja stalno gledam u onaj crvenolisni javor, ma važno je da imamo gdje uživati, pa barem u gledanju. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kada sam vidla noćne slike, sjetila sam se šta mi je falilo ove apstinensijske godine od mora...večer i noć na moru...oduševile me tvoje slike
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Cvijeće -more -ti -kuća --ostajem bez riječi -------legendo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lantanica mi smo postavili 2 solarne lampe u vrtu, nakon toga mi susjeda kaže da sam je živu isprepadala i da je mislila da su vile sa svjetiljkama
![]() ![]() Dudice mislim da je vrjeme da postaviš zamke u svoj vrt ili ogradu koju nemogu preći ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Donijela sam i ja s mora dvije malecke grančice bijelog grmića, evo ih pod flašom, orno se još drže. A sad znam i kako se grmić zove: abelia.
Vidiš Lantana da i ja kod tebe uvijek nešto novo naučim
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Srce moje zlatno za tebe skidam i zvijezdu sa neba -------- tebi još ne idem kao što kažeš razradićemo -ni cvijeće još ne pomaže ali za tebe ja imam svašta samo me opet ova ljepota nešto uznemirila-očito imam strah od nečega ovdje ali ne znam od čega
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Evo i mene u šetnji tvojim vrtom,morala sam pregledati zadnjih nekoliko stranica tj.20 da vidim što sam sve propustila.Sve ti je prekrasno od lantana,adama,ruža......ali bugenvilije su najljepše.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Lantana, povukla me zelja da malo prosetam mediteranom i tvojim vrtom.
Adam ima prekrasan cvijet. Sve ti je prekrasno, ali ono st mi je bas ostalo upecatljivo je crvena bugenvilia, lantane, tecoma. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Nisam se kupala, ali samo da vam dočaram malo ljetne gužve na Zlatnom ratu, snimjeno je danas ujutro oko 10 sati, što će tek biti u podne...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Otok i mene je budleja iznenadila prvu godinu, to raste kao ludo, moja je već tri metra visoka, ljepo miriši i puna je leptira, ali gledala sam je jučer ispred hotela i nije ovako bujna kao moja, čak mi je i malo jadno djelovala, mora da je nisu baš zaljevali.
Duda jest da sam već malo umorna od gostiju, ali bolje da ih ima nego da ih nema, još malo pa ćemo se i mi odmoriti. Moji ništa ne čupaju samo slikaju. Hvala Bromelija mislim da ću za slijedeću godinu napraviti neku vrtnu rasvjetu, za sad imam samo jednu lampu u kamenjaru, jer je vrt stvarno interesantan preko noći, a posebno se istiće svo cvijeće bijele boje. Kamilica, meni je isto slak prekrasan cvijet, ali ja mu moram toliko vode uljevati da je bolje bilo da sam posadila dva pomidora bar bi imala što jesti. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
E, moja Niho probudila bi se ti u pola kanala, a di smo onda, za sada smo se dogovorile da ja dolazim tebi na jesen, a ti kod mene, još ćemo razraditi plan.
Kat.rea sve je Niho to već mislila, ali ne pomaže ništa, ovaj put je strah jači od ljubavi prema cvijeću. Baka, hvala, ti uvijek imaš lijepe riječi. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Korijenko, vidim vratila si se puna energije za nove pobjede. Žuta stvarno raste kao luda, a za lantane mi je baš drago, bit će opet kod mene i sjemenja i mladih, pa možeš birati boje. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Mini ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Jako me dojmila slika slaka. Neki dan sam ju gledala, pa sam danas ujutro posebnu pažnju posvetila baš njem. Svaki otvoreni cvijet sam promatrala, i svaki put kao da vidim puni mjesec na plavom nebu. Hvala.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno cvijeće i slike slikane noću, a cvijet adama je neobićan i neupadljiv pored prekrasnih listova
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
¸onaj cvijetak adama je strašan zaista je interesantan..budleja ti je prekrasna..
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 276277278279280 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |